Alessandro Mahmoud nyerte meg a hétvégén Sanremóban megrendezett zenei fesztivált Soldi (Pénz) című dalával. Így ő lesz az olasz versenyző a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon. A 26 éves Mahmoud észak-afrikai hangzásvilágú ritmikus beatszámmal győzött, amit ő maga marokkói popnak nevezett a Local szerint. Az ötnapos fesztiválon a tévénézők, valamint egy szakértőkből és újságírókból álló testület szavazott a legjobbra. A versenyzők pontszámait 50 százalékban a nézők szavazatai adták.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
noscitur ex socio, qui noncognoscitur ex se

Orbán kebel-barátja egyben lelki társa is

Akár azt is mondhatnám, hogy egy húron pendülnek. Orbán cimbije a derék digo belügyér twettelte:
„#Mahmood... mah...
La canzone italiana più bella?!?
Io avrei scelto #Ultimo, voi che dite?? #Sanremo2019pic.twitter.com/jpflaSLF7c”
annak hírére, hogy „Alessandro Mahmoud nyerte meg a hétvégén Sanremóban megrendezett zenei fesztivált Soldi (Pénz) című dalával. Így ő lesz az olasz versenyző a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon.”.
A gond ott van, hogy az énekes, aki Milánóban született és nőtt fel egy szardíniai-egyiptomi családból származik.
A dolog – na jó sokkal finomabb – felettébb emlékeztet Őfenesége két kirohanására is; Kertész Nobel-díja hírére és a Franciák VB győzelmére is nagyon hasonlóan reagált! =))
tulipan
Na ez remek! Mivel a szavazatok felét a NÉP küldte be, eszerint a NÉPE MEGVICCELTE a (be)képzelt vezetőjét, hiszen ott (még) mindig !!! :))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.