Ábel Anita új szerelme, Roberto Favaro csajozni jött a Balatonhoz, aztán beleszeretett Magyarországba.

Ábel Anita új szerelme olasz csajozógép volt a Balaton partján

Ábel Anita tavaly novemberben jelentette be, hogy elválik a gyermeke apjától, majd a kudarc után jöttek a sikerek is: lefogyott, új műsort kapott, most pedig a magánéletében is beállt az egyensúly. Az imént osztott meg egy közös képet új párjával, Roberto Favaróval.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️ @abel.anita #azéletszép

Roberto Favaro (@ilragazzodistrada) által megosztott bejegyzés,

Szülei csupán 17 évesek voltak, amikor megszületett Roberto, azonban a kapcsolatuk tönkrement, az apa pedig Magyarországra költözött. Őt látogatta meg Robi, akinek annyira megtetszett az ország, hogy végül itt telepedett le.

Az olasz srácoknak a Balaton maga volt a mennyország 1996-ban. A következő évben már haverokkal jöttem, aztán még több haverral. Természetesen a magyar lányok szépsége vonzott minket, de én már akkor is legalább annyira csodáltam a magyar táj szépségét

– nyilatkozta korábban a foodyny.hu-nak.

Roberto Favaro édesapja nyomdokaiba lépett: a magyar nyaralások között odahaza ruhatervezést tanult. Miközben nappal a ruhaanyagok szerkezetének elsajátításán fáradozott, délután és esténként a vendéglátásban pallérozódott. Amikor összegyűlt elég pénz, nyitott egy üzemet Beregszászon a Benettonnak. Pár évvel később azonban beleszürkült, nem volt boldog, majd végérvényesen a gasztronómia mellett tette le a voksát.

„Én bejártam a világot; Ázsia kivételével szinte mindenütt voltam. És hogy mit kerestem? Az ételt kerestem. Rengeteg embert ismerek, de ha kérdeznék, lehet, hogy legtöbbjüket nem is tudnám itt most név szerint felsorolni” – mesélte Roberto, aki most prémium olasz termékek (bor, pohár, szarvasgombás termékek) beszállításával és magyarországi terjesztésével foglalkozik.

Forrás: nlcafe.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De az Anita ugye többe volt, mint egy pár nejlonharisnya.
Aki már élt akkor, az emlékezhet az olasz pasi-magyar lány arfolyamra.
SystemError
Az ilyen típusú pöcsöket egy tini lány gondolja csak "komolyan", aki persze hetente más a szerelmes.
volvós
Ennek a p.chának mindegy, hogy olasz, vagy arab, vagy néger, csak azt nézi mekkora a buxája...és addig dúl a szerelem, amig a lé el nem fogy...magyarul olyan, mint a többi " celeb ", vagyis olcsó ribanc !!
simmering73
Csajozógép? Akkor ez nem lesz egy hosszú románc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.