Úgy hírlik, Jennifer Aniston szívesen gondoskodna féltestvére, AJ gyermekeiről.

A Woman's Day nevű lap szerint az 50 éves színésznő féltestvére, AJ mindkét gyermekéről lemondott, és mivel Jennifer Aniston számára egészen eddig nem adatott meg, hogy gyermeke lehessen, ezért azt fontolgatja, hogy örökbe fogadja a 4 éves Ryat-et és a 3 éves Kirát is. Hiszen nem titok, hogy Jennifer Aniston mindig is arra vágyott, hogy anya legyen.

A két gyermeket jelenleg édesanyjuk, Adriane Hallek neveli, a színésznő pedig pontosan tudja, hogy a csemeték milyen nehéz helyzetben vannak most, de nem lépne anyjuk helyébe.

Jennifer Aniston örökbe fogadná testvére gyermekeit

Jennifer Aniston mindent megtenne azért, hogy olyan lehessen a gyermekek számára, mint egy második anya

– mondta egy bennfentes.

Úgy tudni, a színésznő és féltestvére, Alexander John Aniston már egy évtizede nem beszéltek egymással, és hogy igazából Jennifer még nem is találkozott a két kisgyerekkel. A válás azonban arra késztette őt, hogy belássa: valójában milyen értékes is az élet, s bár nem valami jó a kapcsolata AJ-vel, szívesen gondoskodna gyermekeiről – ez egyébként 85 éves apjuk, John Aniston nagy vágya is egyben.

Jennifer készen áll arra, hogy jelentős szerepet töltsön be Ryat és Kira életében. Talán most megadatik neki az a lehetőség, hogy legyen egy olyan családja, amiről mindig is álmodott

– mondta az informátor.

Cikk- és címlapkép: AFP

(life.hu, gossipcop.com)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.