Az HBO minisorozatának negyedik epizódja bemutatja, mi történt a Csernobilban hagyott háziállatokkal. Sokan közülük azonban túléltek, és leszármazottjaik benépesítették a tiltott zónát.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mi történik ma a Csernobilban élő kutyákkal?...

...és tessék mondani mi történik ma az utcákon tengődő, éhbérért dolgozó, szeméttelepeken keresgélő, házi mindenesnek eladott, és annak is használt gyerekekkel azokban az országokban, ahol még a jogvédőket is lelövik?...mi történik ma a nőkkel például Indiában, Pakisztánban?...mindkettő atomhatalom...

Na jó, persze ez demagógia...a szegény csernobili kutyusokon is kell segíteni...
...és itthon? Ugye itthon nincs kóbórló, éhező beteg kutya, amelyet nyakbavágó láncon tartanak kölyökkora óta.?...vagy viadalra vadítják, vagy lakásban tartják terror alatt, mert senki nem viszi ki szarni-hugyozni...aztán csoda, ha idegbetegen tép, harap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.