Szinte megállás nélkül dolgozik ByeAlex, aki az egész nyarat végigkoncertezte, mostantól pedig az X-Faktor mentori székébe ül szombat esténként.

Az RTL Klub tehetségkutatója már a kilencedik évadnál tart, amiből ByeAlex letudott már hármat. Az énekes az idén már negyedszerre lesz mentor, annak ellenére, hogy tavaly megfogadta, befejezi az X-Faktoros pályafutását.

Az előzőbe úgy vágtam bele, hogy ez az utolsó, itt a vége, de aztán olyan nagyot ment a nyertes csapatom, a USNK, hogy az erőt adott, csinálnom kell. Persze már máshogy állok a műsorhoz, az első pillanattól azt nézem, kivel szeretnék együtt dolgozni, kinek írnék dalt. Szeretnék minél több tehetséges énekest felfedezni és egyengetni az útját, ebben látom a jövőt!

– mondta el a Blikknek ByeAlex, aki már az élő show-k elindulása előtt segített egy jelentkezőnek videóklipet készíteni.

Címlapkép: Facebook/ByeAlex

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szükséges is az állami támogatás,: ha valakit, akkor ezt az éhező művészt/életbölcsészt, tényleg érdemes közpénzből felkarolni, nehogy úgy járjanak, mint szegény József Attila, aki hiába volt elég tehetséges, ha harmadnapja nem evett, se sokat, se keveset. Az egykori hősszerelmes, aki egy ország népének fülébe búgta a szívmelengető szavakat: „az én kedvesem”, a tudatmódosító szerek, az RTL szerződése és az ehhez tartozó hírnév hatására szupermacsóvá vált.
Belebotlottam a múltkor ebbe a mostani x-faktorba, aminek a zsűrijében egyebek közt ByeAlex képviseli a zenei "szakmát", hát mit mondjak, a jelentkezők előadásai illettek a zsűri színvonalához. Valami kibírhatatlan ócska volt az egész. Alacsony költségvetésű tv-műsor a plebsnek. Íme egy részlet a tehetségkutatás eredményéből:
youtu.be/_Ilevnaa9pw
Málna
Sajnáltam volna, ha nem vállalja, nagyon szeretem az intelligens megszólalásait.
Eladott Ország
@Málna: ByeAlex, értelmileg is olyan Fekete Pákó szinten van, és jó ha ki tud énekelni fél oktávot (4 hangot). Zámbó Jimmy-nek 4,5 oktávos hangja volt. Egy oktávban nyolc hang van. Ezt úgy képzeld el, mintha egy zongora lenne mondjuk és egymás után sorban 32 billentyűt lenyomogatsz, ugye azok a tiszta hangok. Na most ezt a 32 hangot Jimmy elvileg ki tudta énekelni. Nagyon ritka dolog, főleg itt Magyarországon. Nem is tudok rajta kívül más magyart mondani, aki erre képes volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.