Ha London, akkor fish and chips mint nemzeti eledel, bármennyire is fantáziátlan a hal sült krumplival. Ez azonban a múlt. A nemzeti eledel ma leginkább a tikka masala csirke, amelyet Robin Cook korábbi brit külügyminiszter igazi brit ételnek nevezett, s egy brit EP-képviselő, Mohammad Sarwar be is akarta jegyeztetni az Európai Uniónál, mint a franciák …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No ez totál mellément

a párt központi napilapja nem csak a hazai történelmet hamisítja

A tegnapi vezércikk „Az új Európa ízei” – ahogy az lenni szokott hemzseg a durva csúsztatásoktól. Azonban a felütés az első mondatok, nos az mindent visz, pedig csak kezdésnek szánták:
„Ha London, akkor fish and chips mint nemzeti eledel, bármennyire is fantáziátlan a hal sült krumplival. Ez azonban a múlt. A nemzeti eledel ma leginkább a tikka masala csirke, amelyet Robin Cook korábbi brit külügyminiszter igazi brit ételnek nevezett”!!!
Nos már gond itt is akad, de a nagyobb baj, hogy a folytatásban arra használja, hogy a mocsok migráncsok megszállják az európai ételeket is.
A dolog persze többszörösen sántít, s nem csak azért mert brit, mert sok kérdés van, hogy a szubkontinens melyik részéről származik, de egy biztos, hogy a brit birodalomból!! S ahogy a legtöbb curry-félét ezt is a gyarmati tisztviselők hurcolták be Londonba!!!
Ami pedig a fish & chips – ami egyébként egy echte zsidó étel – fantáziátlanságát illeti, egy olyan ország firkászáról, ahol a családok zömének a vasárnapi ebéd a rántott hús krumplival, egy kicsit, na jó nagyon pofátlan! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.