Cseke Katinka alig várta az ünnepeket, hogy végre több időt tölthessen családjával. A színésznő több mint harminc kilótól szabadult meg az idén, remek formáját az ünnepeket alatt is megtartotta. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BorsOnline (@borsonline) által megosztott bejegyzés,

Vidéki lány vagyok, így minden évben nagyon várom a karácsonyt, ugyanis ez az időszak az évben, amikor egyhuzamban picit több időt tölthetek a családommal, akik Pécsett élnek. Nagyon húzós volt az időbeosztásom, amíg a sorozatban szerepeltem, így akadt olyan év is, amikor csak két alkalommal jutottam haza, de a karácsonyt mindig otthon töltöm

mesélte a Blikknek a színésznő.

Hozzátette:

A családunkban rengeteg ünnepi hagyomány van, amit mindig be is tartunk, sok-sok éve. Apu halászlevet, anyu kocsonyát főz, és ezeket egyszerűen remekül csinálják, de csak és kizárólag karácsonykor kerülnek az asztalra. Hiába kérleljük őket, ez a két ételt csak ilyenkor hajlandóak elkészíteni. Persze ilyenkor sem kell arra figyelnem arra, hogy ne egyek túl sokat, mert nem is tudok, a gyógynövények tökéletesen elveszik az étvágyam. Ennek köszönhető hogy idén karácsonykor nem szedtem fel plusz kilókat. A másik ilyen hagyomány a "csilingelés". Két gyerek van a családban, a bátyámé, és az én lányom, akik ugyan már nagyok, 16 és 18 évesek, de minden évben, szenteste ugyanúgy felküldjük őket az emeletre, és csengetünk, amikor megérkezik a Jézuska. Ez mindig így volt, és remélem így is marad örökké”

Forrás: Blikk

Címlapkép: Tv2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@getkaroth: MODERÁTOR!!! Nem hiszem, hogy ezeket a degeneráltakat nem lehetne kitiltani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.