Hogy erre eddig nem gondolt senki! Ezen a héten sem kellett csalódnia a pezsgő közéleti viták rajongóinak a Sajtóklub adása láttán. A műsorban Niedermüller Péter híres fehér heteró-ügyi kijelentéséről és a Fidesz gyűlöletellenes tüntetéséről beszéltek, amikor felmerült, hogy a Helsinki Bizottság szerint a rendezvényen felszólaló „Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez valóban elképesztő

Mármint a dolognak azon része, hogy a zemberek még ezt is beveszik

Mottó helyett:

youtu.be/yDRrMftNU7E

Sajtóbeszámolók szerint „a Sajtóklub heti adásában Niedermüller Péter híres fehér heteró-ügyi kijelentéséről és a Fidesz gyűlöletellenes tüntetéséről beszéltek, amikor felmerült, hogy a Helsinki Bizottság szerint a rendezvényen felszólaló „Bayer Zsolt évek óta rendszeresen gyűlöletet szít kisebbségi csoportokkal szemben”.”.
Nos mint tudjuk a gyűlölet szítása túl finom kifejezés bőségesen megáll az uszítás ténye.
A műsorban a derék Gajdics Ottó emelkedett szólásra, és azt mondta Bayernak: „Ezt egyszer rád fogták, és most legyünk nagyon önkritikusak: mi is hibásak vagyunk, hogy nem akkor vágtuk pofán őket viszontválaszképpen, mert most már teljesen úgy kezelik ezt, mintha te valaha is bárki ellen gyűlöletet keltettél volna. Ez egyszerűen elképesztő!”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.