Bár az énekesnő már több mint fél éve alkotott egy párt Áronnal, csak tavasszal árulta el, hogy foglalt a szíve.

A Megasztár egykori győztese az amerikai útja során jött rá, hogy várandós.

„Egyelőre ingázunk. Áronnak Tatán van az otthona, hol nála vagyunk, hol pedig nálunk. Én közel lakom a családomhoz, nagyon szeretek itt lenni, de Áron is.

A szüleim és a párom nagyon szeretik egymást, jó itt nekünk, de amint lehet, szeretnénk elkezdeni építeni a közös otthonunkat. Még nem tudjuk pontosan, hol, de az már biztos, hogy a családom közelében szeretnénk maradni” – mondta lapunknak Gigi, akinek megvan az oka a közelségre.

„A baba érkezése után sok segítségre lesz szükségem, és mivel anyukám a legfőbb támaszom, így tudom, hogy rá számíthatok, ha segítségre lesz szükségem a picivel”

– tette hozzá az énekesnő.

Bár az énekesnő már több mint fél éve alkotott egy párt Áronnal, csak tavasszal árulta el, hogy foglalt a szíve, nem sokkal később pedig azt is, hogy édesanya lesz.

„Annak ellenére, hogy meglepetésként ért, hogy babát várok, nagyon boldog vagyok. Teljesül az álmom, hogy fiatal anyuka legyek. Anyu is fiatal volt, amikor születtünk a tesómmal, én 24 évesen leszek anyuka”

– nyilatkozta Gigi a csalad.hu-nak adott interjújában.

Címlapkép: Facebook/Gigi Radics

(csalad.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
24 évesen fiatal anyuka?...a nyolcadikos lány nagy pocakkal ül az osztályban, 14 évesen...na ő fiatal. Anyukája még harminc sem lesz, amikor már büszke nagymama.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.