Három olyan koronavírus elleni oltóanyag-kísérlet is zajlik a világban, amelynek biztatóak az eredményei – mondta a Szent László Kórház infektológus főorvosa a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján. Szlávik János hozzátette: nagy valószínűséggel e három oltóanyag közül kerül majd ki a koronavírus első hatékony ellenszere. Szavai szerint rendkívül jó hír a kísérletek szempontjából, […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Személyesen csak akkor leszünk biztonságban, ha lesz elérhető oltás. A járványnak akkor sem lesz vége mert rengetegen úgy gondolják, hogy csak hiszti ez az egész koronamizéria.
emerencia
@emerencia: Elfelejtettem odaírni, hogy az oltásellenesek már akcióba léptek. Remélem nem ők fogják eldönteni a sorsunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.