Korábban arról szóltak a hírek, hogy Lagzi Lajcsi várhatóan a börtönben töltött első napokban összeismerkedhet a cellatársával, később pedig dolgozhat, de kiderült: a valóság sokkal kegyetlenebb.

Brutális szigor – Lagzi Lajcsit elzárták a raboktól és nem dolgozhat

A Promotions.hu egy belső informátora elmondta: Lajcsi amint belépett a büntetésvégrehajtási intézménybe, azonnal ekülönítették a többi rabtól.

„Galambos Lajos jelenleg még egyedül tölti a napjait, hiszen a magyarországi börtönökben szigorú szabályokzások vannak még mindig érvényben a koronavírus-járvány miatt, ezért Lajos 10 napig most külön zárkában van”

A börtönben megállapították, hogy valóban krónikus és kezelt beteg, emiatt vélhetően nem vállalhat munkát az intézetben.

Saját gyógyszereit nem tarthatja magánál, mindig pontosan akkor kapja meg egy ápolónőtől a megfelelő adagot, amikor épp be kell vennie. Az egészségügyi személyzet egyébként a nap 24 órájában fogadja a betegeket, ha szükséges valamilyen ellátás.

Forrás: Promotions.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Havanagi: Mi ebből a tanulság? Lopni csak megfelelő párt és politikus támogatásával, milliárdos nagyságrendben érdemes! De minimum 100 millióhoz közeli értékben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
De sajnálom, hogy nem dolgozhat.. azért én találnék neki ezt-azt, ne csak henyéljen - ha már a mi pénzünkön tartják.
Yoda69
Szerintem inkább örülnie kellene, mert trombitálni úgyse tudna, viszont igy nem kell furulyázni.
Havanagi
A nagy nemzeti tolvajokhoz képest Lajcsi egy kis pitiáner, ők viszont szabadlábon lophatnak kedvükre.Szerintem meg átlátszó az egész eljárás,legszívesebben az életétől fosztaná meg valaki,de ugye az nagyon nyilvánvaló lenne.
Nessy
@Havanagi: Mi ebből a tanulság? Lopni csak megfelelő párt és politikus támogatásával, milliárdos nagyságrendben érdemes! De minimum 100 millióhoz közeli értékben.
jesz
több milliárdnyi vagyona van Galambosnak, úgy is bánnak vele...hagyják pihengetni, babusgatják, és a széltől is óvják...
Menőmanó
Nem írigylem, aki nem csinál semmit, annak sokkal lassabban telik az idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.