Már zajlik a Nagy Ő forgatása, melyből néhány kulisszatitokra is fény derült a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna közösségi oldalára feltöltött posztjából.

Jákob Zoltán egyetlen villája is 180 ezer forintba kerül, evőeszközének teljes készlete pedig 11 milliót ér
Fotó: TV2

Lékai-Kiss Ramóna 24 órán át elérhető Instagram-történetekben osztott meg néhány felvételt az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán luxustárgyairól – írta meg a Blikk.

Az is kiderült, hogy milyen márkás étkészlettel eszi az ételeit Jákob: egyetlen darab villa ára akár 180 ezer forintba is kerülhet, egy teljes készlet pedig akár a 11 millió forintos árat is megugorhatja.


"Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem. Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk"

‒ mondta az idei Nagy Ő. 

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Csak jelzem, hogy a férfiasság nem egyenesen arányos a villák árával, de ez a képről is rögtön lejön:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakukkmadár
Csak jelzem, hogy a férfiasság nem egyenesen arányos a villák árával, de ez a képről is rögtön lejön:)
szegfue
@Horizont: Ne mondjál már ilyent!:)) Aki ezt szereti, "megdöglik" érte:))
dr préditákor
Ez a krapek lett a műkörmökből milliárdos. Ha nem lenne ennyi hüJe nő, aki havonta tízezreket költ MŰkörmökre, MŰszempillákra, MŰ..fix-faxokra, akkor ez a krapek nem 180 ezres villával kajálna, hanem alumínium vellával...
Juhász István
Egy esetleges ESKÜVŐ után az új ara... természetesen EGYENRANGÚ fél lesz, háztartást nem kell vezetnie, de minden másban megfelelő BELESZÓLÁSI JOGGAL fog rendelkezni. Teljesen egyenrangúak lesznek. Azt a pár évet ki kell birnia, amég majd elválnak. Ha egy pasi ennyi idős korára nem volt képes egy NŐT talál ni magának,akkor egy TV műsor majd meghozza az IGAZIT ?
szegfue
@Juhász István: Biztos, hogy igy lesz!:)) Szerintem "a nagy ő" még egy tekercs WC papirt sem vihet abba a háztartásba, meg egy esetleges házasság esetén természetesen közjegyzői vagyonnyilatkozatot (vagy hogy hivják) csinálnak. Valószinüleg még nem talált annyira buta nőt, aki megelégedett volna a luxus élettel és az alárendeltséggel.
szegfue
@Horizont: Az Általad emlitett nőket nem az eszükért szeretik.:))
Jut eszembe... hát Zsidró uj barátnője láttán elállt még a lélegzetem is!:) Értehetetlen számomra, hogy a mai nőknek nem elég a fiatalságuk, valahogy feltétlen szükségét érzik annak, hogy szilikonnal itt-ott feltöltsék magukat... teljesen "münővé" váljanak.
verőce21
A krapeknak legalább a lábujjain is műköröm van...? :)
szegfue
@Horizont: Azért azt is nehezen képzelem el, hogy létezik olyan épelméjü férfi, akinek őszintén az ilyen nők tetszenek... már majdnem olyan, mint egy guminő.
szegfue
@Horizont: Zsidró -- ha jól emlékszem fodrász -- a szépségiparban dolgozik, tehát neki ezt látnia kellene... Persze tök mindegy, mert szerencsére nem nekem kell "megoldanom" ezt sem:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.