Ambrus Attila úgy látja: tiltólistára került a Tokai Szüreti Fesztivál szervezőinél, mert nem engedték árusítani a rendezvényen. A felesége azonban gond nélkül megkapta az engedélyt.

A Viszkist kitiltották a Tokaji Szüreti Napokról

Fotó: Facebook/ambrusattilakeramia

Hosszú éveken át jártam a Tokaji Szüreti Napokra árulni a portékáimat, ám idén tiltólistára kerültem. Nem rabolni mentem volna oda, pénztárcát vagy bármi mást lopni, hanem dolgozni, mint minden tisztességes ember. Az ottani képviselő asszony azonban nemkívánatos személynek tart, itt van a kezemben a jegyzőkönyv, amiben azt mondja, önkormányzati képviselőként ő szégyelli, hogy meg kellett élnie, hogy egy volt bankrabló az ő településén árulja a portékáját. Itt tartunk a XXI. században, hogy bár nincs jogilag szabályozva, hogy egy büntetését letöltött ember nem árulhatja Tokajban a vásárban a termékeit, engem mégis kitiltottak

– mondta a Blikknek Ambrus Attila, aki úgy tudja, a helyi képviselő azt szeretné, ha a szüreti napokon válogatott társaság venne részt, ezért is tarthatják oda nem illőnek a személyét.

Nem ez az első eset, korábban a Viszkist Veresegyházon nem engedték árusítani, mert egy kicsit felöntött a garatra.

Az az eset talán az én hülyeségem is volt, nem kellett volna még két kupica pálinkával többet fogyasztanom. Hozzáteszem, akkor az ottani kereskedők is velem ittak, ám irigyek voltak rám, amiért hozzám sokan járnak, így közerületest küldtek rám, aki megszondáztatott. Abból az esetből tanultam, jóllehet, nem törtem-zúztam, nem csináltam balhét, semmiféle botrányos jelenetem nem volt, csak pálinkáztam a többiekkel a hidegben

- hangsúlyozta Ambrus Attila, de arra az esetre nem tekint vissza dühösen. A mostani helyzet azonban nagyon felbőszítette.

Romániában a Ceausescu-érában nőttem fel, én tudom, milyen a diktatúra. Nem szeretném újra átélni, hogy hátrányos megkülönböztetés ér a származásom vagy az előéletem miatt. A múltamban hibát követtem el, de már megbűnhődtem érte, miért nem hagynak élni, amikor két kisgyereket kell eltartanom és kerülök mindenféle botrányt? – tette hozzá a Viszkis, aki elárulta, hogy a felesége ugyanerre a fesztiválra megkapta az árusítási engedélyt.

Persze a nejem árulhatná a kerámiámat, de nem szeretném, mert ez elvi kérdés! Úgy döntött ezen eset után, hogy ameddig ez a városvezetés van Tokajban, ő sem megy többet oda árulni, sőt, még tokaji bort sem iszunk, pedig nagyon szeretjük

- jelentette ki Ambrus Attila.

Forrás: Blikk.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Akkor ennyi erovel orbant, szijragot, rohant es ugy altalaban az egesz NER galerit ki kellene tiltani tokajbol, mert igaz ok nem bankot raboltak, hanem csak a magyar emberektol raboltak el a jovojuket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tunes1106
@Sakk Matt: Te annak idején nem jártál szórakozni ugye ? Nem voltál discókban sajnállak ! Én jól éreztem magam pia nélkül , csak néha egypár olyan embert kellet kitessékelni mint te vagy ! Aki a más szórakozását nem tudta feldolgozni hogy jól érzik magukat. Ha te ezzel minősítesz embert aki ott dolgozott a lájkolóiddal együtt sajnállak!
Sakk Matt
@Tunes1106: Engem biztosan nem tessékeltél ki sehonnan! Te ócska kidobó szar!
Tunes1106
Pedig a stílusod nem ezt mondja, úgyhogy téma lezárva kezeltesd magad.
levarosbukta
@bence: Megtehetném, de most nem róla van szó! Bár egykutya, mindegyik gazember.
Néro2
Háát a saját lábon álló gyermekek Tokajban nem tűrnek konkurenciát. Akár valós akár nem.
Ott ahol Tokaj szőlő veszein nektárt csepegtetnek maguknak.
Természetesen csak közjó okozás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.