Berki Mazsi Dobos Evelin fölött aratott egyhangú pontozásos győzelme után a nehézsúlyú férfiak döntősei csaptak össze a Sztárbox utolsó adásában.

Sztárbox: durva kiütéssel végződött Árpa Attila és Brasch Bence összecsapása

Óvatosan kezdődött Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch Bence párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet.

A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brasch Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

Forrás: rtl.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Mi a büdös fenét gondolt az Árpa, hogy majd egy nála 20 évvel fiatalabb srácot padlóra küld? Ennyire nem kellhet az a qva pénz!
Pálinkás Pál
@levarosbukta: ez nem a pénzről szól...de egyébként igazad van...
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Dehogy nem! Olvastam, hogy fél évet kaptak a felkészülésre és havonta milliós összegeket a felkészülésért + akár vesztenek akár nyernek a meccsért is bezsebelnek pár millát.
Pálinkás Pál
@levarosbukta: nos...de ez csak az én álláspontom...ha van pénzem, " celeb " vagyok,...nem csinálok majmot magamból...gondolom nem kenyérre kell nekik...,persze míg van közönség rá...!
rücsü41
Mi az hogy durva kiütés volt a Sztárboxban?A kiütés az kiütés.Jó helyen találta el az egyik bokszoló a másikat.Nem durvaság volt az ütésben és a menetekben , hanem kemény és jól helyezett ütések sora.Ilyen a box, nem simogatás, különösen nehéz súlyban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.