Nyomoz a rendőrség abban az ügyben, amelyet egy biztonsági kamera rögzített Albertirsán. Az áldozat már tehetetlenül feküdt, de a támadó még ekkor sem hagyott fel az ütlegeléssel és rugdosással.

Begőzölt a taxis Albertirsán – Addig verte a férfit, míg mentőt kellett hívni hozzá

Fotó: Híradó

Az eset az albertirsai vasútállomáson történt, ahol egy agresszív férfi fahusánggal a kezében rontott a taxisra.

A Tények úgy tudja a verekedés előtt a fiatal támadó megpróbálta ellopni az autót. Lerúgta a rendszámtáblát, a faléccel ráütött a kocsi oldalára, amitől a karosszéria behorpadt, végül letörte az ablaktörlőt is. Erre a taxi tulajdonosa kihívta a rendőrséget, a támadó ezért dühödött be, majd egy husánggal támadt rá.

Mikor odaért, a lécet eldobta, és meglökte haragosát, aki nem hagyta annyiban a dolgot: letette telefonját és azonnal, hatalmas erővel ütött.

A támadó pórul járt, már az első ökölcsapásoktól földre zuhant, a taxis aztán ott ütötte, ahol érte. Már mozdulni sem bírt, magatehetetlenül feküdt a földön, de a taxis még ekkor is rugdosta, sőt később rávágott egyet a fahusánggal is.

Az egyik helybéli hallotta a kiabálást, és a Tényeknek elmondta, nem hallotta pontosan, miről beszélt a két férfi, csak azt értette, mikor a taxis kérdezte "Van annyi pénzed, hogy kifizesd az autómat, amit tönkretettél?"

Forrás: tenyek.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Jogos védelem. A többi pedig erős felindultság és félelem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nagyon kinyílt a pofája a taxis csürhének, főleg mióta orbán " figyel " rájuk...
sokanvagyunk
Visszatartotta a rosszfiút a maga módján.
Sakk Matt
Jogos védelem. A többi pedig erős felindultság és félelem.
simmering73
A jogos önvédelmet jócskán túllépte. Gyakorlatilag majdnem agyonverte a másikat. A börtönt megérdemli és megvizsgálnám, hogy alkalmas e a taxizásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.