A FÉLMŰVELTSÉG ÉS A BORNÍRTSÁG ÁDÁZ ELEGYE A Most vagy soha! című film hisztérikus reakciókat váltott ki a liberális-jakobinus körből. De a film jó és hiteles, annak a körnek pedig soha nem kell megfelelni. Helyesen járunk el, ha filmkritikánk megírását azzal kezdjük, vajon milyen alkotás tetszett volna a politikai paletta másik oldalának, akiknél, mint tudjuk, évtizedek óta felhalmozódott a jó ízlés, a tudás, a tehetség, a mesterség – lásd Mi kis falunk, RTL –, így teljes magabiztossággal igazítanak el mindenkit művészet, kultúra és szakma dolgaiban, és nem tévednek sohasem.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A FÉLMŰVELTSÉG ÉS A BORNÍRTSÁG ÁDÁZ ELEGYE

Zsóti megaszonta: „Márciusi ifjak: Most és mindig - A liberális-jakobinus kórus gyalázkodó filmkritikája teljesen érdektelen.”

A Párt központi napilapjában osztotta az észt, most cimborája „filmalkotása” ürügyén. Azt találta leírni, hogy:
„Ugyanis – ellentétben velük – mi nem tudjuk, ezért nem is szoktuk megmondani, mit és hogyan kellene akarniuk, szeretniük, elképzelniük és megvalósítaniuk a magas-, a közepes és az alacsonykultúrában, miképpen azt sem fogjuk megtudni sohasem, milyen lehet élni a liberális-jakobinus Styx túloldalán, ahol többek között mindig a világmegváltó tömeggyilkosok élnek.”
Nem nem politikai (és az egyéb stílus és értelmi zagyvaságai) bornírtságával foglalkozom, csupán tudatlan, műveletlen és tájékozatlan volta újabb bizonyságairól:
Egyfelől; kénytelen vagyok magamat ismételni, mikor ez büdös matyar-sváb suttyó a jakobinusokról zagyvál. Meg kell jegyezzem, hogy Club des Jacobins-nak nevezettek a forradalom folyamán a Jakobinus-párt «Société des amis de la constitution»-nak nevezték át! Ami sokat megmagyaráz, s persze a liberalizmussal vegyítve még nagyobb sületlenség
Aztán itt van a „Styx”, magyarúl persze Sztüx –t kellett volna írnia, de nem csak ezt nem tudja. Nincs tisztában a folyó valódi – mármint a görög mitológiában betöltött – szerepével sem. Leragad a „Az élők és holtak birodalmát elválasztó határfolyó ” meséinél. Így nem más, mint a rohadó Nyugat primitív szajkózása.
Ami pedig „világmegváltó tömeggyilkosok”-az illeti Ouzyin barátjuk támogatása nagyin másra utal. Sőt abban is van valami, hogy Orbán sem piskóta, ha a Covid 40-ezres halállistáját nézzük! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.