Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo FM-alkalmazott állásába került.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Számomra ezek az igazán felháborító dolgok, hogy ez a két átlagos, de a szocliberálisok által futtatott ember havi 14 milliót kereshet, míg a buszsofőr 250 ezer Ft-os bruttó bérére nem átallották ugyanezen körök harsogni, hogy mit reklamálnak, hiszen agyon vannak fizetve. Ez a két szószátyár akkor????
safi
Én személy szerint már nagyon unom, hogy állandóan nyakig vagyunk a zsebekben. Az állami szférában lehet ezzel foglalkozni, de a magánszférában mindenki annyit keres, amennyit ki tud alkudni, vagy amennyit megér a tulajdonosnak. Nem érdekel az "istenek" fizetése, a Gesztesi gyerektartása, a Tabáni nyomorgása. Más kérdés az adók be nem fizetése (nem velük kapcsolatban).
Kakastoll
@safi: A rádiózásba azért az állam is belesegít...ha jól tudom....és az már mindenkit érint.
dr. prédikátor
Az egésszel az a baj ha igaz,hogy nyolc embernek viszont megszünt a munkája a két majom miatt!!
Zsoel
Hohó! Na erre vajon mit lépnek azok az emberséges érzületű bumerángos "istenhívők"?
picike
Ha viszonyitani kezdünk elmegy a tekintély ,de elmegy a pénz is és nincs szórakoztató müsoros rádió.A hallgatóság is számit .
luciferi
@Kakastoll: én úgy tudom, hogy abszolút nem segít be. Egy kivétel volt, a C rádió ( cigény rádió) estében, ők kaptak állami dotációt, hogy fenn tudjanak maradni, volt is zúgolódás miatta, (jogosan), egyébként állami pénzek nem mennek ker. rádiókba.
gcsabi
@safi: Ebben az írásban, szerintem, nem a pénzről, hanem A jelenségről van inkább szó.
A mifelénk dívó ker. média uralom és annak a minősége elég elkeserítő.
Nagy Feró után szabadon: máshol -nagyrészt-attól lesz "celeb" valaki, hogy teljesített valmiben, nálunk a "celebség" maga a teljesítmény!
Néha nem tudom melyik az eredeti közmondás: amig szar van veréb is van, vagy amig veréb van addig szar is?
Kakastoll
@kevijeni: Na nem direkt gondoltam, hanem a mostani botrányos kijelentés a kereszténységgel kapcsolatban, különböző burkolt kormányreklámok, na meg sok ilyesmi, amiért horribilis összegeket szurkolnak le nekik az államkasszából
safi
@prédikátor: szerintem ők sem ketten mentek, de nyilvánvalóan megértem annak is a panaszát, akiket miattuk tettek lapátra. Bár azt hiszem, ha mindenki beírna most, akit egy tollvonással lecseréltek értéktelenebbre, drágábbra, hozzá nem értőbbre, fiatalabbra simán meghalna a szerver.
csikknorisz
De hiszen ok istenek, hogy merheti ossze magat egy atlagember veluk?
safi
@csikknorisz: egy isten = négy átlag? :-)))
csikknorisz
Reggel hallottam vagy fel percig az istenek musorat, eppen csecsekrol meg szexrol beszelgettek. Hiaba, ok a nivos radiozas etalonjai. Nem is ertem, hogy letezhet egyaltalan mas radiomusor rajtuk kivul. Ki kene rugni minden radiobol mindenkit, es az osszesen a bumelofaszt jatszani, elvegre ugyis oket hallgatja a zegeszorszag.
kopeba
Ez üzlet nem jotékonysági intézmény
kir
@kopeba: Üzlet. Az.

@safi: Engem nem igazán hoz lázba, hogy ki mennyit keres, HA az ember gerinces és becsületes. De a cikk nem is erről szólt, ugye.
safi
@kir: engem a gerinctelen fizetése sem hoz lázba.
Kakastoll
@kir: nem inkább az ízeltlábúakról.....:)
csutak
Emberek!
Itt, elvileg, piacgazdaság van.
Mi a gond?
kir
@safi: Azért a közvetlen környezetemben élőké dühít. Az embernek van egy bizonyos igazságérzete. A BB párosét spec leszarom. Ja és grat a viphez.
Kakastoll
Piac van, de gazdaság nincs.....inkább kufárkodás
kir
@csutak: A gond csak a kétszínűségben van. Más gond nincs.
safi
@kir: nem tudom mit tettem érte...Te tudod?
csutak
@kir: Mi ebben a kétszínűség?
Én nem látom.
Azt viszont látom, hogy felnőtt egy (általam annak tartott) kultúra nélküli generáció, akik ezt a két embert akarják hallgatni.
No, én ezt tartom katasztrófának!
Hiába szidják Acél elvtársat, mégis magasabb volt a kultúra szintje a rádióban és a a tévében.
Anno módomban állt a színházba járás, hangverseny bérletem volt és sok sok múzeumba tudtunk elmenni.
Ez ma számomra nem biztosított:(((((
1951
Bochkor és Boros nyilván figyelmen kívül hagyta azt az alapvető tényt,hogy abba a tányérba nem szarunk bele, amelyikből eszünk. Már pedig Ők ezt tették, mielőtt leszerződtek ehhez a rádióhoz,miután nagyon jól sikerült Bochkornak gyerekes,infantilis módom elsírnia magát annak idején a tv kamerája előtt. Dante: Isteni színjáték c. műve jut eszembe, de ez a két ember nem csak hogy gátlástalan, ha nem nagyon közönséges is, ezért mertem Őket "idézve" megírni durván hangzó ténymegállapításomat! Egy azonban nagyon fontos: a sors hosszú távon igazságot szolgáltat! Erről Bochkor és Boros se feledkezzék meg és tartsák mindig szem előtt!!
brezonnn
van fogalmad arról ,hogy szórakoztató .na az nem te vagy
kir
@safi: Hát nem a szép avatarért, az biztos. Szerintem a megnyerő külső számított.

@csutak: Most, hogy így mondod, ha a saját anyagi boldogulásukat nézem, akkor nem is voltak kétszínűek. Viszont ha azt nézzük, hogy a mostani munkaadójukat akkor, az akkorit meg most fikázzák...
safi
@kir: :-) Ok. Nem akartam, hogy elvonja a figyelmet a mondanivalómról.
bigyibogyo
@prédikátor: Nekem úgy tűnt a cikkből, hogy a Bumeráng stábja kapott munkát, 8 régebben ott dolgozóét. Szal, egál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.