A nézők nem azért fogyasztanak médiaszemetet, mert erre van igényük, hanem azért, mert ezt teszik eléjük. Ha kialakulna egy széles és mélyen tagolt médiapiac, amelyben az egyetemes és nemzeti kultúra elemei képeznék a mainstraim vonalat, akkor az olyan nyomasztó műsorok, mint a Benkő feleséget keres, a perifériára szorulnának. A Heteknek adott interjújában György Péter esztéta-médiakritikus elmondta: ezt csak megfelelő médiaszabályozással lehet elérni.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@csutak: nem biztos, hogy mindenkinek elérhető, és az sem biztos, hogy mindenkinek megfizethető.
csutak
@safi: 2900 / hó a digi, és az ezeket is tartalmazza, "tányéros" formában.
www.digikabel.hu/Csatornakinalatunk
Nekem meg a kamionban UPC van. Az is tudja ami nekem kell.
Nem hiszem, hogy nem ér meg ennyit!
Zsoel
@csikknorisz: És ha azt írnák helyette, fősodratú, ami a magyar megfelelője, akkor mindenki számára egyértelmű volna, miről van szó, és mindenki le is tudná írni helyesen a szót.
A félműveltség rosszabb, mint a műveletlenség.
profon
Mekkora mázlim van hogy teljesen műveletlen vagyok ! Mindig duplázni kellene az elsötétítés időtartamát ! Akkor talán végiggondolnák mit adnak le. Érdekes, hogy mindig csak kereskedelmi tévéknél történnek ilyen dolgok.
safi
@profon: igen a szankcionálás. Egyszerűen ne érje meg nekik. Ha az üzletből értenek, akkor ott kell megfogni. Én nem értek egyek azzal az elvvel, hogy akinek nem tetszik ne nézze. Nem biztos, hogy az a megoldás, hogy én felsőbbrendűségem tudatában átkapcsolok az "okos" csatornákra, míg nap mint nap azokkal találkozom mindenhol akiknek a Mónika a kultúra csúcsa. Nem tudom kikerülni őket. Mi lenne, ha az lenne a cél, hogy mindenki értékesebben lazítson, és ne húzzanak le csak az ész nélküli fogyasztás szintjére.
kramermoni
A felelősség azoké akik engedélyezik az ilyen tip.müsorok sugárzását, term. mi a nézők felelőssége abban nyilvánulhat meg ,hogy célzottan olyan müsorokat nézzünk amelyek számunkra olyan értékeket képviselnek amik hasznosak számunkra és gyermekeink számára. A választás lehetősége mki számára adott,vannak más alternativák, olvasás, sport, és kellemes családi séta, közös beszélgetés.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.