Kevesebb mint két hónapjuk van a mobilszolgáltatók több millió feltöltőkártyás ügyfeleinek arra, hogy a birtokukban lévő feltöltőkártyás szerződés adatait leegyeztessék szolgáltatójukkal, ellenkező esetben egy törvényi előírásnak köszönhetően megszűnik a szerződésük. A szolgáltatók más-más felkészültségi szinten várják jelenleg az ügyfelek rohamát.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
És ez nem csak egyszeri, évente meg kell ismételni.
Edmond Dantes
Évente kell egyeztetni az adatokat.Mi a fene fog változni?A születésem dátuma,anyám neve,az én nevem?És ha valami változik,akkor mi van? A borbélynál sem egyeztetek velük adatokat.Köszönök,megnyírnak,fizetek,elköszönök.Ennyi.
namihami
@cs.n.: Így van. Csak az a furcsa, hogy erre mi szükség van?
Jövőre már mi is beállunk a terroristák közé? Vagy eladjuk a telefonunkat a robbantóknak, hogy ki tudjuk fizetni a ""lecsökkentett"" rezsit? Ami, ha nem csökkentené a Fidesz, már régen sokkal olcsóbb lenne.
cs.n.
@namihami: Ezzel az egésszel nem küszöbölnek ki semmit, max. csak egy kicsit megnehezítik a bűnözők dolgát. Cserébe szívatnak több millió nem bűnözőt.
bencemacska
Próbált már valaki interneten "adategyeztetni"?
A telecom. hu nekem nem fogadja el a személyi igazolvány számomat!
Lehet, hogy azért mert régi szig.-em van??? De érvényes, és az szerepel a szerződésemen is!
Tud valaki erről valamit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.