Az orosz polgári repülőgép moszkvai katasztrófája azt jelenti, hogy Oroszországnak le kell mondania egyik legfontosabb ambíciójáról, arról, hogy saját polgári repülőgépeket gyártson. A tragédia szorosan összefügg azzal, hogy az ország vezetése a Putyin-érában birodalmi státusának visszaszerzésére törekszik.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Polgári repülőgépet nem tudnak gyártani, de olyan csúcsszuper katonai fegyvereik vannak, hogy a világ térdre borul előttük :D Na elmennek ezek a pics@ba. Szarul működnek az ipari kémek, likvidálni kell őket Товарищ путин.
relatív
Egy nyilvánvalóan pilóta hiba miatt - ez dokumentálva - előfordult légi-balesethez mi köze van Putyinnak ?!

Az amerikai elnök már rég a süllyesztőbe lehetne, ha minden Amerikában gyártott repülőgép-katasztrófa miatt Ő lenne a hibás !

A magyar újságírás, híresztelés sajnos a béka hátsórésze alatt van egy nagyságrenddel !

Minden katasztrófa sajnálatos, de az nem a rendszerre jellemző sehol a világon, kivéve a felelőtlenséget IS elnéző államokban. Oroszország - más országokhoz hasonlóan - nem ilyen !
papa.49
Érdekes az első ilyen gép katasztrófa is pilóta hiba miatt következett be, mikor berepültek a hegybe, pedig a műszerek jelezték a veszélyt, viszont a pilóták nem tettek az elhárítás érdekében semmit!!!
Most is vélhetően hasonló lehetett a helyzet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.