Az Európai Unió tagállamainak vezetői jogos büszkeséggel vehetnének részt az ENSZ közgyűlésén, amelynek fő témája a klímavédelem ügye, miután kontinensük élen jár az ezzel kapcsolatos kezdeményezésekben, ám egyes fekete bárányok miatt nem egységes az unió.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek a mocskos svédek megint báncsák a matyarokat, az igaz matyarokat; ha bejön, akkor csak egy forrásból lehet lopni!!! =))
RonaGyuri
ezek a mocskos svédek megint báncsák a matyarokat, az igaz matyarokat; ha bejön, akkor csak egy forrásból lehet lopni!!! =))
Jozefina
A fidesz-kdnp keresztényi alapon "gyilkolja" a jövőt, a saját gyermekeit is. Mint a jelekből is látszik már-már az utolsó óra után vagyunk, hogy érdemi változások lehessenek. Hát ezt kéne papjainknak is hirdetni!!!
papa.49
Nem MEGINT még mindig és ott is maradunk amíg ez a LOPÓS SZEMÉT BANDA URALKODIK AZ ORSZÁGON !!!
tulipan
@Jozefina: A fidesz-kdnp keresztényi alapon "gyilkolja" a jövőt, a saját gyermekeit is. A mi narancsos békepapjaink annyira szorosan a NARANCSOSOK anyagi pórázán vannak tartva, hogy módfelett rettegnek (esetleg mást is) "hírdetni", mint amit a Dagadt Dinó engedélyez számukra!!!
tulipan
Az EU fekete bárányai? MIért? Változott valami, azon kÍvűl. hogy a tagokórszágokból új képviselőket választottak? ITT MÉG, MOST is ugyanaz a rövidlátó, tolvaj, pénzéhes, hazug, végletekig neveletlen antidiplomata, pimasz, bunkó, dagadék banda uralkodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.