Pécs elbukhatja információink szerint a csatornarendszer kialakítására kapott uniós forrásokat a vízszolgáltatás körül kialakult zavaros helyzet miatt, a tét 7,8 milliárd forint.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csubaka: A nagy kultúra fővőrosi vezetése hagyja , hogy a pécsi Nemzeti Szinház összedöljön.A fideszes asszonyság épp az esti haradóban nyilatkozta erre nincs pénz de olyen ház helyrehozatalára amit már több évtizede esz az enyészet arra lehet költeni.Hát ezt nevezem én kultrúra gyalázásnak.Csak itt jegyzem meg még nem lefutott mecs a vizmű foglalalása sem.Lesz még meglepi, mert akire te gondolsz megint lemarad vagy csak koalicióárán tud kormányozni.
marlin
@Csubaka: Tíííz!!
Ettől még Pécsett a zemberek "szívnak"!! Ugye??
( A cikket, meg én ajánlottam, tehát veled ellentétben én azt is "megnéztem"!!)
orogordog
@Csubaka: Páva úr is?

-Dandártábornok úr!
-Páva úr?
Csubaka
@szaboria: Félelmetes, hogy mennyire tájékozatlan vagy kedves!!Amiről te beszélsz az az "enyészetnek hagyott "magasház" tulajdonképpen az ország legmagasabb épületet volt amikor elkészült egy lakótelep kellős közepén. 22 emeletes!s
Aztán statisztikusok megállapították, hogy életveszélyes és kiköltöztették belőle a bent lakókat. Azóta az épülettel nem tudnak mit kezdeni és életveszélyes a környezet számára is. A közelben 20-30 méteren belül sűrűn lakott terület van, melyek lakóinak életét a "magasház" állapota közvetlenül veszélyezteti. Az eddig eltelt időszakban számos kivitelező cég jelentkezett a helyrehozatalára, de mind kudarcot vallott (neves nyugatiak is) Lebontani nem lehet, lerobbantani a közeli lakóépületek, áruházak iskolák, egészségügy intézmények veszélyeztetése nélkül nem tudják. Ezt az épületet még a Kádár rendszer okos tervezői álmodták meg és most mindenki retteg, hogy meddig bírja még.
A kúltúrát nem Pécsett gyalázták meg kedves, hanem székesfővárosunkban, ahol a nemzet szinházából mélygarázst csináltak, a város fejlesztésére szépítésre az ország által összegürizett pénzeket pedig ügyes budapesti politikusok koalícióban egy 4-es metronak elkeresztelt pénzmosodában lerabolták.
A Pécsi Vízmű esete pedig már régen lefutott ügy, csupán az Orbán gyűlöletüktől a magyar haza érdekeit nem látók reménykednek abban, hogy az MSZP "renitens" városát Szili Katalin bukása miatt bármilyen áron de valaki megleckéztesse...
szaboria
@Csubaka: Te eléggé tudálékosnak hiszed magead kibeszélt a szellemházról.Olyan épületről van szó amit nem tudtak befejezni a nagy avató ünnepségre. A szinház egy központi helyen van azt kellet volna teljesen rendbe hozni.
A bp-i Nemetiről meg ne beszélj mert az Erzsébet téren lett volna a helye azt is a fidesz vétózta meg helyette kiépitett egy rosszul megközelithető helyre egy hid lábához közel.Voltál te már az új nemzetiben probálj onnan hazamenni egy késő esti előadás után, úgy hogy neféljél ha nincs autód.Ferencváros lepukadt részére épitteték.
csutak
Maradva a cikknél:
Bizony kő keményen elbukja a pécsi vízmű / magyar állam a pert!
Egy szerződést úgy rugtak fel, ahogy Viktor utasította őket oszt annyi.
A francia befektető érdekérvényesítő képessége meghaladja amienket, lévén a római jog nem ismeri a kiebrudalás fogalmát, miután egy céget rendbe tettek,
Nem kell mellébeszélni, a fidesz adta ki a részét a cégnek.
Ez van, ha hazudnak egyesek ha féltik a nyomorult seggüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.