Közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonya annak a siófoki Jobbik-aktivistának, aki a munkahelyén, a helyi kulturális központban fénymásolta pártja programját - írta csütörtöki számában a Somogyi Hírlap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ha jol tudom, egy oldalt nyomtatott 1 db hasznalt papirra. Ezert kirugni valakit? Letezik szobeli, irasbeli figyelmeztetes is. Vagy fegyelmi. Sehol nem szeretik a fonokok, ha valaki sajat celra hasznalja az irodai eszkozoket /nem mintha ok nem tennek soha/, de ha mindenkit elkuldenenek ilyesmi miatt, megduplazodna a munkanelkuliek szama.
csikknorisz
Bolhabol elefant tipikus esete. Partallastol fuggetlenul.
wounton
@csikknorisz: (feltételezés) Gondolom a háttérben dolgozott a fidesz "lobbi" is... vagy a főnök fideszes volt. (/feltételezés) Igazából mindegy, egy szar alak az biztos. Én még egy mszp-st sem rúgnék ki ilyesmi miatt, főleg nem pártparancsra...
gondolkodo
@gcsabi: A tisztességes munkavállaló nem csal. Ha pedig lop miért használt papírt lop szeretett pártja szórólapjaihoz? Két lehetséges válasz:
1.: belső ellenség és így akarja lejáratni "pártját" (mármint csak használt papírra telik!)
2.: annyi esze sincs, hogy tiszta papírt lopjon!

Ha ilyen megengedő vagy, vedd figyelembe, hogy apránként szét lehet lopni egy céget, egy országot! (Multimilliárdosnak 10-20 millió csak aprópénz, akkor miért hábordsz fel, ha adott politikus ennyit tesz zsebre, hiszen az ország 100 millárdjai felett rendelkezik.)
Csubaka
@vinetu85: Tegnap 19:59-re

"Vagy szerinted az Önkormányzat azonos a Kálmán Imre Kulturális Központtal?"
Szerintem a lényege, hogy a Kultútális központ nem független intézmény, hanem az önkormányzat tulajdona. Ez esetben viszont tökéletesen mindegy, hogy melyik helységben történtek a dolgok.
Ha mondjuk MSZP-s feljelentés lett volna akkor is megjelent volna e cikk?
Tökéletesen mindegy, hogy ki jelentette fel.Megsértette a választási szabályokat, ráadásul a munkahelyének az eszközeit használta engedély nélkül pártpropaganda célokra, gondolom munkaidőben. Ha ezt elnézzük, akkor legközelebb vállalti telefonról agitálhatja természetesen munkaidőben a cég költségére a választókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.