Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint nem a Fidesznek, hanem az MSZP-nek fontosabb a panelben élők helyzete.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Betty53: Én magam csináltattam meg, társasházban lakom. Egyébként nyanya001-nek igaza van. A tulajdonosoknak kell kezdeményezni, és a közös képviselőnek be kelll adni pályázatot. Senki nem fog odamenni hozzád, hogy ugyan vedd ki már a tiplijeidet, adunk helyette hő- és hangszigetelő ablakot. Természetesen anyagi ráfordítás nélkül nem megy.
inkvi
@vukkocska: 19 42: Küldjél benzint! Te pedig menjél végig a Gubacsi úton! Tegnap előtt újította fel: ma már járhatatlan!
vukkocska
@inkvi: sajnos én is elég spórolósan közlekedem autóval :) A Gubacsi utat ismerem, főleg a gettó környéként. Meg az Illatos utat, ahol a kutyusok vannak.
Hová küldjem a benzint? van egy 5 literes kannám. :)
inkvi
@vukkocska: Örülök, hogy falubeli vagy! A Dzsumbujt miért gettózod? A gettó az nem a 9. kerület!
vukkocska
@inkvi: Hát az új része tényleg nem az. De a Gubacsi út-Illatos u.kereszteződésénél azok az 1 szobás "lakások" azok úgy tünnek. Ha jól láttam, egy jelentős része már ki is van ürítve, csak sok a visszajáró.
inkvi
@vukkocska: Be is falazták, hogy ne tudjanak ott lakni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.