Hajrá Magyarország, hajrá MSZP! A kampányszakértő szerint nem rossz ötlet ráúszni Orbán szlogenjére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@gyulabors: Azt gondoltad, hogy aki elvakult, az tud bármilyen szöveget is értelmezni?
marlin
@furfang: ((tegnap (21:11)
Plagizál itt már mindenki!! :-)))

"A február 5-én elhangzott beszédhez ötletadó lehetett Róna Péter közgazdász írása, amely a január 20-i Magyar Nemzetben jelent meg. Beszámoltunk róla: a professzor írásának számos eleme visszaköszönt Orbán beszédében. Róna Péter lapunknak azt mondta, egy hete kért tájékoztatást az ügyben a Magyar Nemzettől, ám sokáig nem kapott választ, csak a Népszavában a témában nemrég megjelent írást követően.
Válaszában a Magyar Nemzet újságírója sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, egyúttal reményét a további közös munkára. Róna az eset kapcsán felidézte Joe Biden történetét. 1988-ban Joe Biden - aki jelenleg az Egyesült Államok alelnöke - a Demokrata Párt elnöki jelöléséért indult és a kampány első hónapjaiban jól is szerepelt. Aztán egy kampánybeszédében - amint azt később egy újságírónő felfedezte - négy mondatot átvett egy professzortól, anélkül, hogy a forrást megemlítette volna. Az amerikai közvélemény ezt a mulasztást nem illetlenségnek, hanem alapvető jellemhibának minősítette, és ez akkor kettétörte Joe Biden politikai karrierjét. Húsz év kemény munkájába került, hogy visszatornássza magát a politika élvonalába. Hozzátette: amikor Orbán Viktor többek között a növekvő jellemtelenségről szóló mondatát emelte be beszédébe, bizonyára nem érezte, cselekedete valamiféle jellemtelenség lenne. Úgy vélte, a közvélemény és a véleményformálók közönye a történtekre Orbán felfogását pártolja."
furfang
@marlin: Még ha plagizálta is Orbán Róna Péter igen nagyszerű gondolatait, előtte nem húzta le, és nem mondta el minden tehetségtelen, alkalmatlan amúgy diktátori hajlamokkal..... stb. megvert embernek. A szocik gyűlölik és minden szempontból ócsárolják Orbánt. Ez nem gátolja őket abban, hogy lenyúlják az ötleteit, míg a publikumnak az ellenkezőjét mondják.
marlin
@furfang: Már megint??
A jellemtelenség az jobbról is, meg balról is jellemtelenség!!
vagy, ha
Ha baloldali az illető, akkor tolvaj!! Ha meg jobboldali, akkor nemzeti hős??
kacsa0707
Végül is önálló gondolata úgy sincs szerencsétlennek miért sajnáltok tőle egy kis jelszót.
Még mindig jobb, mint ha azt kiabálná, hogy előre a sztálini úton elvtársak!!!!
Higgatt
Orbán is nyúlt már le a DAKOTÁKTÓL különböző beszólásokat, S nem sértődött meg senki, csak az állampolgárságunkon kellett elgondolkodnunk, hisz mi az Óceán ezen felén lakunk. Gondold csak meg.! A Gyula Bors meg végre tudja már hogy hol áll mert hol itt hol ott,döntsd már el Gyula mert már nagyfiú fagy látom a képen, csak a dipi hiányzik a kezedből, tudom úgy jársz vele hogy értelmiségnek lássanak, engem nem tévesztesz meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.