A múlt héten megkezdődött az ajánlószelvények összegyűjtése. Elemzők úgy vélik, ez akár a kétfordulós választások harmadik fordulója is lehet, hiszen már március közepéig eldőlhet, mely pártok lesznek képesek listát állítani a választásokon és melyek nem. Németh Attila publicisztikája.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
@bigyibogyo: Melyik vallásra gondolt???
inkvi
@kevijeni: Köszi, de attól függ, hogy marlinnak hány nyelve van.
inkvi
@kacsa0707: Nem mindegyiket hívják templomnak!

@bigyibogyo: Én bazilikába szeretnék menni. Oda is bekényszeríthetnek?
Zsoel
@kacsa0707: Szerintem sajna több is lesz az, de azért bízom benne, hogy az ötszázalékos akadályt nem fogják tudni megugrani. Az a baj, hogy még mindig sokan vannak (főleg 40 év fölötti emberek, akik már felnőtt fejjel érték meg a rendszerváltás körüli eseményeket), akik az MDF-et "a nagy rendszerváltó pártnak" látják, és elhiszik a párt jobboldali, konzervatív hitelességről szóló maszlagjait. Sokan közülük Bokrost is elfogadják, mert elhiszik róla, hogy a lakosság totális kizsákmányolásával helyrebillenti az ország költségvetését, ráadásul aránylag kis hányaduk használja rendszeresen az internetet, így kevesen jutnak hozzá, hogy megnézhessék ezt a borzalmat. Rájuk férne, mert ezekről a "képviselőjelöltekről" ordít, hogy két héttel ezelőtt az utcáról rángatták be őket, ráadásul minden második közülük beszédhibás, deformált fejű, pedofil kinézetű, elmeroggyant gyépés.
bigyibogyo
@inkvi: lehet vicelődni, lehet viccelődni, de Vona Gábor mondta, hoyg vissza állítják a keresztény értékeket. Vagy valahogy nagyon hasonlóan fogalmazott... Olyan általános iskolába jártam ahol vissza állították a keresztényi értékeket. dicsértessékkel köszönnek, hittan szerepel a tanrendben, stb
Hiányzik ez a francnak.
inkvi
@bigyibogyo: Nem tudom mit mondott, de az erkölcsöket vissza kellene állítani! A szocialista erkölcs is jobb lenne, mint a mai erkölcstelenség! Senki nem lehet annyira elvakult, hogy elfogadja azt, amit a közjogi méltóság megcsinált! Hazudtunk, elkúrtuk! Neveld és tanítsd a mai gyerekeket, amikor elmondják, hogy ...! Kívülről tudják az öszödi beszédet és szó szerint idézik a Fletót! Ti ezt nem érzitek, akik nem a feltörekvő ifjúság kiábrándultságát látjátok! Nem akarom tovább ragozni, mert én az egy perces hozzászólásokról vagyok ismert (örkényi). Gondolj bele! Nem kell elvakítani magadat, magatokat. Ma már van nagyon jó vaku még a mobil-telefonokban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.