A múlt héten megkezdődött az ajánlószelvények összegyűjtése. Elemzők úgy vélik, ez akár a kétfordulós választások harmadik fordulója is lehet, hiszen már március közepéig eldőlhet, mely pártok lesznek képesek listát állítani a választásokon és melyek nem. Németh Attila publicisztikája.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
@kevijeni: Persze, látogató turistaként, vagy a koyhára mosogatónak.
kacsa0707
@kevijeni: Jól öltözött, kosztümös !!
Ez igen fontos!!
Zsoel
Az MDF színiben induló képviselőjelöltek, akiköö szintén a mostaniö új renc... öö... mm... h... ö... most a... a... a mostani változtatás al... öö... alkalmával... áhh, úgyis Bokros Alajos progjamján múlik minden. :)
kacsa0707
@Zsoel: Szépen idéztél a filmből gratulálok.
wounton
Megleeesz aaaz, már a 2006-os 5,04% is elég hihető volt ;)
feketeözvegy
@kevijeni: gondolod a kalapos nő vállal takarítást?

@inkvi: azon végképp nem.........
bigyibogyo
Egyáltalán a jelöltjeik megvannak már?:)
inkvi
@bigyibogyo: Én már megjelöltem őket! Vagy ez kevés?
marlin
@mandiner: Tegnap még a Jobbikot utáltad, előtte a SZDSZ-t azelőtt az MSZP-t, most meg már az MDF-et is!! "Köpködsz mindenhova" !! Hol van a kerszténykonzervatív szeretet, meg megbocsátás?? Nem vagy te egy kicsit (vagy nagyon) farizeus?? :-))
marlin
Bizom benne, hogy bejut, és nem sűlyedünk vissza egy "egypárti" diktatúrába!!
inkvi
@marlin: 18 06: Csak ezeket lehet utálni, mert a Centrumpárt már nem létezik! Mi ebben a meglepő?

@marlin: 18 08: Ember küzdj és bízva, bízzál! ........
safi
@inkvi: nemhogy a hátán, de a hasa alatt se....
marlin
@inkvi: Az OVB szerint jelentkezett vagy negyven párt a regisztrációra!! Most minden nap egy másikat fog utálni!! Miért is?? Na erről beszéltem!! :-)))
mandiner
@marlin: A jobbikot nem utáltam tegnap sem, meg most sem, viszont a szimpatizánsaival vannak fenntartásaim. A többi stimmel! Azaz mégsem, az MDF-et sem utálom. Ők szót sem érdemelnek. Keresztény soha nem voltam!)) A Fidesz bekényszerítene a templomba, akkor látod tényleg olyan lennék mint te!
inkvi
@safi: Ezt el kell képzelnem. Várjál! Hogy is van ez? Meg van! Csak annyit tudok mondani, hogy "sokat akar a szarka, de nem bírja a farka"! Bár, ha meghirdetnék az ingyen gumi óvszert és az öblítőt, akkor több esély lenne.

@marlin: Van még közel 40 nap a választásokig?

@mandiner: Ezt alátámasztom! Emlékszem a HSZ-edre!
inkvi
@mandiner: Remélem az Orbán Viktor megkoronázásán Te is ott leszel Esztergomb(b)an!
inkvi
@marlin: Nem értem ezeket a jeleket? :( Mit jelent a :P? Köszi, ha felvilágosítasz!
luciferi
@inkvi: Szívesen! Különben is 18 éven felüli.
Zsoel
@kacsa0707: Na hallod, ötször végigröhögtem, mielőtt rádöbbentem és elszomorodtam volna azon, hogy ezt az MDF komolyan is gondolja! :D Különösen megnyerőnek találtam Bari Zsolt arcmimikáját és Keresztes Tibor szemöldökjátékát. :D
inkvi
@kevijeni: Akkor nem lehet liliomtiprás!
HÁTI
MDF-ként nem!De amilyen pénzéhes harácsoló politikusok,majd beszivárognak a bejutó pártokhoz és mint annó aKDNP,még frakciót is alapitanak.De lásd FKGP vagy bármelyik vándor=megélhetési politikusokat.
luciferi
@inkvi: a :p nyelkidugást jelent, szabadon választott, hogy hova.:)
kacsa0707
@Zsoel: Tudod, csak az a probléma, hogy lesz egy százalék sötét, aki szavazatával a mi adónkat pocsékolja.
bigyibogyo
@mandiner: Jobbik is bekényszerítene a templomba.
kiscserkész
Bent lesznek. Dávid nem kezdő. Ha Német Sándor hitgyülekezete és a tisztelt társaság kevésnek bizonyul, akár még a pápához is kiutazik ez ügyben.
kacsa0707
@bigyibogyo: Melyik vallásra gondolt???
inkvi
@kevijeni: Köszi, de attól függ, hogy marlinnak hány nyelve van.
inkvi
@kacsa0707: Nem mindegyiket hívják templomnak!

@bigyibogyo: Én bazilikába szeretnék menni. Oda is bekényszeríthetnek?
Zsoel
@kacsa0707: Szerintem sajna több is lesz az, de azért bízom benne, hogy az ötszázalékos akadályt nem fogják tudni megugrani. Az a baj, hogy még mindig sokan vannak (főleg 40 év fölötti emberek, akik már felnőtt fejjel érték meg a rendszerváltás körüli eseményeket), akik az MDF-et "a nagy rendszerváltó pártnak" látják, és elhiszik a párt jobboldali, konzervatív hitelességről szóló maszlagjait. Sokan közülük Bokrost is elfogadják, mert elhiszik róla, hogy a lakosság totális kizsákmányolásával helyrebillenti az ország költségvetését, ráadásul aránylag kis hányaduk használja rendszeresen az internetet, így kevesen jutnak hozzá, hogy megnézhessék ezt a borzalmat. Rájuk férne, mert ezekről a "képviselőjelöltekről" ordít, hogy két héttel ezelőtt az utcáról rángatták be őket, ráadásul minden második közülük beszédhibás, deformált fejű, pedofil kinézetű, elmeroggyant gyépés.
bigyibogyo
@inkvi: lehet vicelődni, lehet viccelődni, de Vona Gábor mondta, hoyg vissza állítják a keresztény értékeket. Vagy valahogy nagyon hasonlóan fogalmazott... Olyan általános iskolába jártam ahol vissza állították a keresztényi értékeket. dicsértessékkel köszönnek, hittan szerepel a tanrendben, stb
Hiányzik ez a francnak.
inkvi
@bigyibogyo: Nem tudom mit mondott, de az erkölcsöket vissza kellene állítani! A szocialista erkölcs is jobb lenne, mint a mai erkölcstelenség! Senki nem lehet annyira elvakult, hogy elfogadja azt, amit a közjogi méltóság megcsinált! Hazudtunk, elkúrtuk! Neveld és tanítsd a mai gyerekeket, amikor elmondják, hogy ...! Kívülről tudják az öszödi beszédet és szó szerint idézik a Fletót! Ti ezt nem érzitek, akik nem a feltörekvő ifjúság kiábrándultságát látjátok! Nem akarom tovább ragozni, mert én az egy perces hozzászólásokról vagyok ismert (örkényi). Gondolj bele! Nem kell elvakítani magadat, magatokat. Ma már van nagyon jó vaku még a mobil-telefonokban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.