Az Összefogás Párt elnöke, Szepessy Zsolt azt szeretné, ha nem járna segély azoknak a szülőknek, akik nem járatják iskolába gyermeküket.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Drága om-busz-manus! Nem az állam pénzét, hanem a zemberek pénzét, a zemberek meg azt igénylik, hogy igenis ne kapjon fűfavirág támogatást alanyi jogon, mindenki érdemelje ki azt a pénzt amit a közösből adnak neki. Már megint egy okos ember aki jogot véd, de nem gondolkodik csak szabályokban.
safi
Ez megint olyan dolog, ami a jövőbeni beilleszkedésüket segítené. Ha szép szóval nem megy, akkor olyan eszközzel amit megértenek.
furfang
Ez egy jó, és életszerű kezdeményezés.
safi
Csak ilyen esetekben nem értem, hogy miért nem tudják a honatyák megszavazni, mielőtt milliárdokat elköltenénk a népszavazásra.
wounton
@safi: Ugyan, a költségtérítés-sztorit sem kellett megszavaznunk. Mert átnevezték a juttatást, így mehetett a kukába 600.000 aláírás :)

Erről egy bizottsági jegyzőkönyv részlet:
Mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság
2009. december 1-jén, kedden, 9 óra 30 perckor
Konzultáció az országgyűlési képviselők jogállásáról, benne javadalmazásuk 2010. január 1-je utáni szabályainak változásáról
(Közös bizottsági ülés az Ír Képviselőház Tagjainak Érdekeltségeit Felügyelő Bizottság delegációjával.)

ELNÖK (Dr. Géczi József Alajos MSZP):
...
A harmadik téma pedig az, hogy túl sok a jövedelem, túl sok a pénz, nagy a korrupció, a képviselők nem számolnak el a jövedelmükkel. Ezzel kapcsolatosan született ez a törvény. Az elmúlt évben volt egy népszavazási kezdeményezés. Egy csinos, érett asszony rövid idő alatt több mint fél millió aláírást gyűjtött össze, hogy legyen népszavazás a költségtérítés elszámolásáról. Ezt a parlament ijedtében megszavazta, én bátor vagyok, tartózkodtam. Utána módosítottuk a törvényt, bevezettük a költségtérítés elszámolását. Korábban már lemondtunk az ingyenes utazásról, ezért lett híres a miniszterelnök őszödi beszéde.
safi
@wounton: hát igen, az sunyi húzás volt. Erre mindig van eszük, de azért nonszensz, hogy az embereknek azon kell trükközni, hogy az általuk választott képviselők ne vegyék hülyére őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.