Kiemelt figyelmet szentel a magyar választásoknak a német Frankfurter Allgemeine Zeitung. A szerző szerint egyértelmű, ki fog győzni, a Fidesz összefogását pedig a Jobbikkal és az MSZP-vel is kizártnak tartják. A Fidesznek ugyanakkor döntenie kell: ringbe száll-e a radikális szavazókért.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
"A Jobbik és a Magyar Gárda
A Jobbikkal kapcsolatban a cikkíró megállapítja: a 2003-ban alakult nacionalista párt a magyarság idegen hatalmakkal és népellenes erőkkel szembeni védelmezőjének vallja magát. Ez utóbbi alatt kiváltképp a zsidók, a cigányok, a kommunisták és a homoszexuáliisok értendők, azaz mindazok, akiket a Jobbik "'nem magyarnak" vagy "magyarellenesnek" tart. A párt rasszista uszítása részben okát, részben kifejeződését jelentik annak a gyűlölet jellemezte légkörnek, amely 2007 óta néhány cigányok elleni - részben halállal végződött - támadáshoz vezetett."

(A Frankfurter Allgemeine Zeitung magyarországi informátorai nagy valószínűséggel beazonosíthatók!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.