Olvasgatom a különböző fórumokat, tájékozódom jobbról-balról - szó szerint. Egyvalamiben értenek csak egyet a közügyekkel foglalkozók: el kell menni szavazni (mert ha nem, akkor itt az apokalipszis, vége a demokráciának). Pártszimpátiához mérten érvelnek természetesen.

Forrás: voks.nolblog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Miért kellene rettegni tőlük.Azért ekkora piadesztára nem kellene őket felemelni. Ha ez kell a magyar embernek, ezt kapják. Ha nem megy el szavazni, azt kapja, amit megérdemel.Mert ha szavaz, esetleg azt kapja, amit szeretne.
bigyibogyo
@vukkocska: +1
Ami nem jelenti azt, hogy nem kell küzdeni ellenük :)
alfás
azt,hogy rettegni kell a jobbiktól,a maszop találta ki.megfélemlítés.mert annyi a demokráciának,ha nem rájuk szavazunk.hát én abból a demokráciából,köszönöm nem kérek.
feketeözvegy
@vukkocska: igazad van, semmi rettegés mindenki szavazzon arra akiről úgyérzi megfelelő lesz
Január
Ez már megint a 10000. hatásvadász cím, ha a cikkíró retteg, megérdemli.
Én nem rettegek, majd szavaz mindenki arra, akire akar, reméljük senki sem fogja elcsalni a választást, és akkor az győz, akit az Istenadta nép választ.

Azt szokták mondani, minden népnek olyan vezetői vannak amilyent megérdemel.
kopeba
Hol van demokrácia ? Ha ez az akkor ideje hogy vége legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.