A Jobbik oszlopos tagjává lett egykori televíziós a párt lapjának kulisszatitkairól beszélt, a pártelnök pedig indiánokkal viccelődött. A Jobbik csütörtöki, Budapest XVI. kerületében tartott lakossági fórumán Pörzse Sándor a többi közt arról is beszélt, hogy a Barikád hetilap főszerkesztőjeként életének legszebb korszakaként fog visszaemlékezni a választásokat megelőző időszakra.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Pörzse szerint Széles, más néven "Zsebenagy Gábor" pénze messze elér. Az
egész jobb oldal kampányát ő finanszírozza ?
furfang
@bra048: Ugyan már! Széles üzletember, nem hülye. Vannak ott támogatók szép számmal mások is, szerencsére. Aztán meg a jobb oldal nem csak a Jobbikból áll.
Dr.luigilongo60
Micsoda egy undorító köpönyegforgató pali ez is. Ez a két keresztényi értékrendet örző párt? Röhögnöm kell.Rosszabbak mint a döglegyek.
Hajrá fütyesz, ne hagyd magad jobbik.
HÁTI
Miért kell mindig azzal foglalkozni,hogy ki kit finanszíroz?Hogy kit mennyit loptak el az adófizetők pénzéből,az eús támogatásból,alapítványoktól,bkv,vasút,egyéb hivatalok,Tehát ami közös,az Államtól azaz tőlünk,mert az állam mi a NÉP vagyunk azzal kell foglalkozni.Az ország minden részén csalnak, sikkasztanak. A sajátját mindenki oda adja ahova tetszik neki.A valamikor elsíbólt pénzt,leket most veszi elő a KAJA IBRAHIM meg az EZÜSTHAJÓ kapitánya!
bra048
@furfang: Természetesen csak költői kérdés volt. Sokan gyűjtenek pénzt a FIDESZ-nek. A most elismert 100.000 "zomber" java részét erre is használja a
FIDESZ. Én mindenesetre ezt nagyon nem tartom szimpatikusnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.