Riadt cigányok riasztottak bennünket: kigyúrt, kopasz behajtók jártak Tiszagyendán néhány házban, hogy "befenyegessék" őket, amiért nem fizetik meg az egyik helyi boltban felírt állítólagos adósságaikat. A riadt emberek állítása szerint talán még fegyver is előkerült a hívatlan vendégektől.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@szöszmösz: ha meg nem adna, akkor rásszístánácistagárdista lenne.

Amugy mióta ilyen félősek ezek a cigányok? Én eddig még csak hőzöngő, fenyegetőző cigányt láttam. Félőt nem, legfeljebb sunyit.
albika
Szeginyek! Pedig fizetnének ők de az a qrva nyerőgép elveszi azt a csepp segilyt! Követelem hogy állitsák át a nyerőgépeket hogy azokkal tényleg lehessen nyerni! Mindenki akkor majd meglátja még az a galád Csilla is aki nem restell hitelbe adni ennivalót hogy megkapja a pénzét. De hát addig nincs mit tenni ez van!
csikknorisz
Bezzeg mikor cigany uzsorasok fenyegetik oket, abbol nincs hir, azok nem rasszistakok, csak penzt akarnak. Ezek is penzt akarnak, csak mivel nem ciganyok /gondolom/, lehet obegatni, hogy gonosz rasszista burfejuek fenyegetik oket.
vinetu85
@Nemezis:
Ezek csak csapatostól bátrak, akkor is csak úgy, ha idős embereket kell össze verni, legyilkolni, vagy tőlük gyengébb gyermekeket.

Jólenne, ha a cigányságnak is felnyílna a szeme arra, hogy ugyan most a regnáló hatalom "lovat ad alájuk" a magyarok kiirtására, de gondoljanak bele, hogy ugyan miért?
Ha elvégezték a piszkos munkát akkor azok akik idáig biztatták őket, a cigányság ellen fognak fordulni, mert velük könnyebben elbánnak mint a jólszervezett magyarokkal.
Ha csak egy "sorozatot" enged el a kormány az összeverődött csapatok bocskora elé, akkor nyüszítve szaladnak haza és engedélyt kérnek a kutyájuktól, hogy elrejtőzködhessenek a hátamögött.
nyanya001
...talán mégfegyver is előkerült.
Na akkor most volt náluk fegyver, vagy talán egy rézágyúnak látszó tárgyat láttak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.