Nem kémrepülők jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen - mondta Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Azért az fura lenne, ha a Moszad elismerné a kémkedés tényét:)
Aki ismeri a repülőgépeket, az tudja, hogy összesen öt darab fut ebből a fajta (tipusú) kém gépből az egész világon.
lbs
Azért kíváncsi lennék, hogy az éppen itt nagyköveti posztban Hazánkban a levegőt rontó izraeli luvnya, hogyan magyarázná meg, hogy a kérdéses repülőgépeken miért volt különleges konténer alakú kiegészítő törzsrész - konténer - kialakítva!
Ami - közismerten -a rádioelektronikai és más felderítést végző repülőgépek jellegzetessége.

Ezt mesélje a Lauder iskolában, a Síp és Dohány utcák környékén, meg a CEU egyetemen.
Ezeken a helyeken készséges és megértő hallgatóságra talál!

Ha a "kormányban" lenne egy csepp kurázsi (Ez persze inkább költői feltételezés...) akkor hazazavarná úgy ahogy van, mert Hazánk szuverenitását igen súlyos sérelem érte.

De felmerül az is, hogy nem-e itthoni hívásra történt az egész?
Zsoel
Hát persze, hogy nem. És az ártatlan palesztin civileket, nőket, gyermekeket sem irtották halomra két éve, szigorúan stratégiai célpontokat támadtak a hős izraeli katonák, ugye?
Egyébként kíváncsi volnék, hasonló esetben meddig röpködhetne egy magyar kém- vagy harci repülőgép Izrael légterében. Szerintem még a határt sem érné el, és már leszednék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.