Bankadót vezetne be, parlamenti vizsgálóbizottságot hozna létre a bankok tevékenységének vizsgálatára és megtiltaná a kilakoltatásokat a Jobbik, ha kormányt alakíthat az áprilisi választások után. Vona Gábor, a párt elnöke a Bankszövetség budapesti épülete előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: a Jobbik az emberek oldalán áll a pénzintézetekkel szemben, és a bankadó bevételeiből a hitelkárosultakat segítené. A sajtótájékoztatón Vona Gábor kormányfőjelölt mellett Gyöngyösi Márton, a nemzeti párt külügyi és külgazdasági miniszterjelöltje vett részt. A z eseményen a belvárosi képviselőjelöltek is jelen voltak, akik "Bankárok, nálunk nincsen hiteletek! " feliratú drapériát feszítettek ki.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@bigyibogyo: Sajnos kis hazánkban a fizetőkkel, a jól teljesítőkkel fizettetik ki és meg a hiányt,és a kieső bevételeket.
Tehát a jobbik ha hatalomra kerűlne akkor az élősködő nem fizetőket támogatná a tisztességesen törlesztőkkel szemben.
Vannak olyanok akik nyíltan kimondják,hogy ti magyarok csak azért vagytok,hogy eltartsatok minket.
Ők gyártják a gyerekeiket,zsiványokká nevelik őket.
A sok gyerek,sok állami gondozott,a sok zsivány sok börtön.Ez sok sok fölösleges adóbefizetést jelent.
S mivel éhbérért húzol napi 16 órát,nem érzed úgy, hogy ez így nem az a jobbik élet amiről álmodtál?Az állami garanciákkal van a probléma ,és az hogy bizonyos pénzintézetek szabad kezet kaptak!
Nemezis
@kamazuka: Szerinted, aki nem tud fizetni, az mind élősködő? Szerintem nem. Legfeljebb tudatlan, aki elhitte annak idején, hogy a felvett hitelnek mindig annyi lesz a törlesztő részlete, mint amikor felvette. Arra nem számított, hogy a duplájára emelkedik, amit már nem bír kigazdálkodni, pláne nem, ha közben elvesztette a munkáját is. Akikről te beszélsz, azok nem szoktak lakáshitelt felvenni.
bigyibogyo
@Nemezis: Így van. de biztos, hoyg más butaságát nekem kell megfizetni?
Értem a szociális részét. De nem tartom megvalósíthatónak. Ebben az országban amivel lehet visszaélnek. és ezzel nagyon lehet.

@Csizmás Kond: Alapvetően nem rossz amit írtál. Csak aki nem tudja fizetni a részletet az fogja tudni a bérleti díjat?
Nemezis
Most vajon kinek a hülyeségét fizeted?
zsolti
Ennek az embernek mániája, hogy mindig valakivel szembe akar állni.
bigyibogyo
@Nemezis: És akkor a cseberből vödörbe jobb lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.