Pörzse ismert televíziós szakember, újságíró. A Barikád magazin főszerkesztője, a Magyar Gárda egyik alapító tagja, a Jobbik egyéni képviselőjelöltje, a párt kampányának egyik fő arca a 2010-es választásokon. Most veszélyben a presztízs: úgy hírlik, 1994-ben még a narancsosoknak kampányolt. Csak hogy teljes legyen a kép, 4 évvel később pedig az MSZP mellett agitált.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: hókuszpók
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hókuszpók
"Hajrá" Jobbik! Ahány nap, annyi botrány!
Nemezis
Elkéstél barátocskám. A Civishír nem éppen frissességéről híres. Olvasgassál csak. Ja, a Kósa korupciós hírét nem akarod belinkelni? Vagy az, az nem botrány, mi?Tudod vannak itt nálad ügyesebb provokátorok is, ugyhogy szerintem maradj a haon forumán.
bigyibogyo
@Nemezis: Akasztják a hóhért. Azért vagy dühös mert sorra buknak le a Jobbikosok, mert rosszabbak mint bárki eddig? Vagy azért mert mások figyelmét is felhívják rá?
Nemezis
Nem, Azért vagyok mérges, mert idejön, és linkelget össze vissza anélkül, hogy olvasná is az oldalt. Ha olvasna is, akkor tudná, hogy erról már van post, nem is kevés hozzászólással. Persze neked ez nemtunik fel, hogy itt milyen sokan szólnak hozzá.
Dr.luigilongo60
Hofi mondta:
Jó pénzért?
Szopok, nyalok, gombot varrok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.