Az MR1-Kossuth Rádió választási sorozatában a hallgatók is kérdezhetik az országos listát állító pártok vezető politikusait. Szerdán Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért listavezetője mutatta be a párt programját és válaszolt a kérdésekre. A Jobbik programjában kiemelt helyen szerepel a politikusok elszámoltatása. Hallgatóink közül többen is feltették a kérdést Vona Gábornak, hogyan képzeli a felelősségre vonást. A Jobbik elnöke úgy válaszolt: az elszámoltatás kulcskérdés, ehhez pedig a törvény adta lehetőségeket kell igénybe venni. Megjegyezte ugyanakkor: az egyoldalúságot kerülni kell, nem lenne szerencsés, ha a választások után MSZP elleni hadjárat kezdődne a Fidesz részéről, a Jobbik szerint ugyanis nemcsak a szocialisták, hanem más politikai erők, pártok is érintettek lehetnek az egyes kivizsgálást igénylő ügyekben. Példaként a Margit híd és a Megyeri híd felújítását, valamint az V. és XII. kerületi ingatlaneladásokat említette. Vona Gábor hangsúlyozta: az igazságszolgáltatás munkáját eddig a politika akadályozta, éppen ezért van szükség változásra, hogy az egyesek ügyeket a politikai nyomástól független igazságszolgáltatás tárja fel.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Akkor most mitől keresztény párt a Jobbik?? A Vona nem is volt vasárnap a misén!! :)) Bezzeg a "Viktor"!! :)))
bigyibogyo
Már a cím is röhögős. Vona Gábor mint jó keresztény. Mondjuk mint aki megbocsát. Kis ellentmondás. Vagy szeresd felebarátod...
Fenntartja álláspontját, hogy a Jobbik törvényi úton zárná ki a közéleti szerepvállalásból az MSZMP és a KISZ országos vezetőit. Miközben a Jobbikban is dolgoznak egykori MSZMP-sek, régi káderek. Például ceglédi elnökük, Korondi Miklós.
Öngól?:P
Keresztény egyházak a Jobbik ellen van, de vona hajtogatja, hogy keresztény párt. Hazafias is kb annyira mint keresztény. Magyarszív kedvéért: nem az!

Összebalhézik a környező államokkal (M1) és kilátásba helyezi a NATO-ból kilépést. Gratulálok. Ha az a célja,hogy háború legyen akkor jó úton jár.
Mindegy, majd megy az lelövetni magát aki rászavaz.
bigyibogyo
Jah, jut eszembe. Cenzúra.
Nem azt mondta, hogy pályázat és a legsikeresebb pályázó kapja a lehetőséget. Ideológiai alapon osztani ki a frekvenciákat...
széééééééééééép jövő.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.