A Jobbik jelentős választási előretörése miatt sérülhet Magyarország nemzetközi hírneve - kommentálta a magyarországi választások első fordulóját a The New York Times.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Mit nyekeregnek? Annyira nem is tört előre a Jobbik; én legalábbis jobb eredményt vártam tőlük.
brezon
@buboka: IGEN !!!!!!!,csak a tusolóban lenne meglepi ,hogy nem mindenki tudná fehérre sikálni a bőrét
csutak
@Csubaka: Gyanús vagyol, már megint egyetértünk:)
bigyibogyo
@Csubaka: KKK-ra hivatkozni néger elnöknél dőreség.
és miért zavar ha kimondják a nyilvánvalót? Ott megoldották a kisebbségi kérdést.
A Gárda és a Skinhead mozgalom ruházata közti különbség elenyésző. És tudjuk a skinheadek kit imádnak...
Nekik is vannak hibáik, nem is kicsik, de ezt jól látják. És nem is von le a megítélés mértékéből semmit, hogy másban hibásak.

Jah és ha skinheade-ek emlegetése, és összekapcsolása a Jobbikkal zavar jelzem, hogy egri aktivista, párttag azzal védekezett, hogy ne az a pár ezer skinhead zavarjon mikor minden cigány bűnöző. Nem raktam idézőjelbe mert nem pontos az idézet..

@Zsoel: Én is 25% körül vártam...
Csubaka
@bigyibogyo: Nem is Obamánál reklamáltam! A nyilvánvaló kimondásának a tagadása a cigánybűnözés elismerésének tagadásával kezdődött. Ezzel pedig az a bajom, hogy tisztelt politikusaink és nagyon menő politológusaink elfelejtették konkrétan értelmezni azt!!! Aki viszont nem felejtette el az megpróbált politikai tőkét kovácsolni belőle.
Amúgy az USA tényleg példa mutató a demokrácia tekintetében, hiszen a világon nincs még egy ország ahol annyi politikust, annyi, a faji megkülönböztetés ellen küzdő és emberjogi vezetőt gyilkoltak meg mint náluk! Sőt tovább megyek! A megoldásaik csúcsa a teljes őslakosság erőszakos integrációja, vagy rezervátumokba kényszerítése volt! A II. világháborúban a zsidóság ellen elkövetett bűnök miatt a mai napig keresnek tetteseket, de mintha az USA-ban elfelejtették volna, hogy egész indián populációkat irtottak ki következmények nélkül!
A skinhead témába nem igazán bonyolódnék bele de szintén amerikai példa, hogy azok a fiatalok akik a 60-a évek végén a 70-es évek elején véres tüntetések és a hatóságokkal történt folyamatos összecsapások árán kiharcolták a vietnami háború befejezését szinte mind, valamilyen társadalmilag el, vagy megítélt ganghoz, hippi bandához tartoztak. Feketék, fehérek, sárgák -kékek- szóval mind.
Ma többségük tisztességes adófizető állampolgára hazájának, sokan közülük nagy vállalatok vezetői, tulajdonosai..
A megítélésünkről nem is mondanék semmit, ha a véleményük valamely hazai párt, civil vagy karitatív szervezet kérésére hangzott volna el, így viszont nekem olybá tűnik, hogy megint belepofáznak más dolgaiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.