A párt egyik egyéni képviselőjelöltje annak ellenére nyert pénzt roma származású egyetemisták számára kiírt pályázaton, hogy valójában nem roma. Az LMP azonnal vizsgálatot, majd fegyelmi eljárást indított, de Faith Balázs még ez utóbbi lezárulta előtt kilépett a pártból.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Nemezis: no igen. Lehet, hogy kolompér orbán se cigány?:))
Nemezis
t@kevijeni: affenét, az bizony az, tetőtől talpig. Csak lélekben nem az.
csikknorisz
Nemezis: Ha lesarkitanank a dolgot, ugy is lehetne ertelmezni: egy liberalis part, amelyik az antiszemitizmus ellen es az eselyegyenloseggel kampanyol, fegyelmi eljarast indit egy tagja ellen a szarmazasa miatt.
Január
@csikknorisz: Igen, ebben igazad van, bárki lehet roma, ha nem lehet meghatározni ki is a roma. De akkor hogyan irhatnak ki egy ilyen pályázatot?
csikknorisz
@Január: Ugy, hogy kettos merce van. Ha olyan palyazatot irnanak ki, hogy kizarolag nem romaknak, abbol vilagraszolo botrany lenne. Orditananak, hogy negativ diszkriminacio, stb. Ez is ugyanaz, csak forditva valahogy nem ervenyes. Nem csak jelen esetrol van szo, volt mar par ilyen palyazat. Ilyenkor valahogy hallgatnak az emberi jogi szervezetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.