A szerkesztőségünk birtokába jutott felvételen Szabó Attila, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei jelöltje pózol több társával. „Szabó Attila már gimnazistaként felismerte, hogy a parlamenti pártok nem a magyar emberek érdekében cselekszenek, ezért lépett be a Jobbikba 2005-ben” – derül ki a Miskolci Egyetem diákjáról a Jobbik honlapján. A jelölt a múlt vasárnapi szavazáson a 3. választókerületben indult, és 6791 szavazattal a harmadik helyen végzett a fideszes Nagy Kálmán és aszocialista Káli Sándor mögött. Mivel a közel 7000 szavazat 24,7 százalékot jelentett Szabónak, még a második fordulóban is versenyben van.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond

Szóval aki keress az talál.....
Minő képviselők szerte az országban....
csikknorisz
Na, akcioznak mar megint bulifotokkal. Nem unjak meg? En mar igen.
alfás
egyébként meg nem az a cél,hogy minél jobban megismerjük a képviselőinket?és,ha csak ennyit tudnak felhozni ellenük... hát,elég nagy szeegénységi bizonyítvány.
csutak
@alfás: Az vesse rájuk az első követ, aki maga is feddhetetlen múlttal bír!
Olyan pedig nem van:(
Atomqkac azaz EbUraFakó
Hi-hi, már megírta, egyszer, hogy szinte mindenkiről vannak hasonló "fajsúlyos" fotók. A fene nagy liberalizmusban, ahol melegnek-leszbinek lenni sikk, nehommá a "bulinudi" legyen kirekesztve! XD Semi botrányosat nem látok a képen, bár a fiú kicsit puhánynak tűnik :(
alfás
@csutak: hát ezt a mondatot már nem akartam az ellöbb hozzátenni.maximálisan eggyettértünk.
csikknorisz
Maganeleti kepekkel elohozakodni eleg aljas dolog. Es miert botranyos a kep? Mert a hitgyulisek lekozoltek, es azza tettek.
furfang
Mekkora durranás! Azokra szégyen, akik ilyen bulifotókkal állnak elő, és ettől remélik ezeknek a fiatal embereknek a hitel vesztését. A liberálisok-szocik homoszexualitás védő, és gyakorló delikvensei felett átsiklanak. Tényleg szegénységi bizonyítvány ilyenekkel revolverezni, nem fog bejönni. Fiatalon mindenki tett ilyet-olyat, amit szívesen letagadna ha tehetné.
bigyibogyo
@csutak: Izé. Dobálhatom őket kővel? Csecsemőkorom óta készült még kép rólam meztelenül, olyan meg főleg nem ahol ágyék szinten egy másik meztelen pasihoz közelítenék.

@Atomqkac: Megpróbálom elmagyarázni. Világért nem zavar ha valaki poénból, buliból, idétlenségből ilyesmit csinál. Amíg(!) nem állítja be magát vér komoly erkölcscsősznek. Itt sem a kép maga a gond, hanem a képmutatás.

Szerintem teljesen emberi dolog bulin idétlen képeket, videókat csinálni. Kifejezetten kedvelem a leszbikus pornót, nincs több gondom egy füvező emberrel mint egy sima cigissel. Normális embertől ezek normális dolgok. De egy Jobbikostól?
Csizmás Kond

Szóval kevés olyan dokumentum kerül elő, ahol egy tényleges tettre-kész embert mutatnának....
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: figyelj, ez a kép nemigen mostanában készült, nagyon ifjoncnak tűnik rajta, feltehetően ekkor még azt sem tudta, hogy a Jobbikot eszik-é vagy isszák :)

Egyébként fiatalon tényleg sok marhaságot csinál az ember, de emiatt nehogy már egy életre meg kelljen bélyegezni....akkor úgy viselkedett, most már másképp gondolja. Az emberek változnak a korral.
Csizmás Kond
@Atomqkac: Pedig aki kiskutya korában harapós volt, az nagykutya korában is az lesz.....
Valamit azért csak beszámít a múlt és a viselkedés, különben nem tudnánk rangsorolni az embereket.
alfás
@Atomqkac: de ezek után nem tehet ilyet,hiszen négy év múlva egy kormányzó párt tagja lessz.
bigyibogyo
@Atomqkac: Féktelen ember hirtelen visszafogott lesz? Hát...
És továbbra sem érted. A képmutatás a gond nem a meztelenkedés.
Van haverom aki állandóan pucér hátsóval pózol, füvet is szereti. nem is tiltakozik egyik ellen sem. Nem is szól rá egy rosszt sem senki. Sőt furcsa (megbotránkoztató) lenne ha magát emelné magát piedesztálra...
csikknorisz
Annak idejen rolam is keszult ilyen foto, egy haverom szulinapi bulijan. Bealltunk vagy oten, nem tul jozanul, gatya le, seggfoto. Rohogtunk rajta egyet, ennyi. Akkor ez azt jelenti, hogy az azota eltelt evekben nem vegeztuk a munkankat, nem elte mindenki a sajat eletet, hanem letolt gatyaval jarva a seggunket mutogattuk mindenkinek?
trix
Gondolom ha egy régi szdsz-es, vagy egy lmp-s képét rakták volna föl , nem lennél ennyire kiakadva.....na, meg a füves cigi....mert az ugye természetes, hogy szívják......Fodor Gábor is azt mondta: ő akarja a gyerekével az első füves cigit elszívni......de hát mit várjon az ember egy ilyentől.......@bigyibogyo:
zsolti
@trix: De ez fordítva is így van nem? Ha egy LMP-sről kerülnének elő ilyen képek, már rég menne a nemzetrontó, nemzetgyalázó, erkölcstelen meg ilyen-olyan habzószájú mélymagyar rángatózás, ez meg el van intézve naháttal :) Ugyanaz.
Zsoel
Lendvai Ildikóról szeretnék látni egy hasonló "leleplező" képet. :)
vukkocska
azért lefogyhatna. Ronda nagy feneke van, meg az az úszógumi is.....
SWATarzan
@Zsoel: Én inkább nem, még szeretnék ma vacsorázni!
trix
Ne akard! Nőre többet nem néznél.....csak nézz a fejére.....egy tucat felvarrás után is milyen rusnya...gondold el, akkor milyen lehet a teste ?@Zsoel:
vukkocska
A jelenséget kellene elemezni, nem azt, hogy melyik párthoz tartozik. De miért is csak a botrányos pártoknál kerülnek elő ilyen felvételek?
@Zsoel: kérjek Neked? Csak attól tartok, hogy csecsemőkori fényképet tudja küldeni.
trix
Habzó szájú mélymagyar rángatózás ? Ezt a Jobbikosokra érted ? Mert ezt kikérjük magunknak!
inkvi
A nép segge ki van, de senki nem fotózza! Na, ez a baj!
barew7
A kép közzététele a szánalmas rosszindulat ügyetlenkedése, arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy az angol nyelvű Wikipédia "Jobbik" fejezetét vajon ki szerkesztette? Ez már csppet sem ártalmatlan, hiszen angolul szinte az egész világ olvashatja!!!

en.wikipedia.org/wiki/Jobbik
petmail13
Azért jobban örültem volna ha az Dúró Dóra a jobbik szóvivője lett volna meztelenül:D
zsolti
@trix: Hát kérd :) De akkor úgy mondom, hiszti. Nyafogás. Vergődés.
csikknorisz
@jozef: Koszonjuk, Emese. Beragadt a caps lock?
Nemezis
@jozef: Tetszik a segge, talán buzi vagy? Amugy mit orditasz? Tanulj már egy kis internet etikettet fiacskám.
szaboria
Az emberek többsége még mindig prüd ezért ha körbe néztek a világba nagyon sok politikus ilyen hasonló képek miatt kénytelen volt lemondani.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Értsd meg, hogy értem, amit mondasz. Csak MEG NEM ÉRTEM. Magam is visszafogott, szemérmes ember vagyok, rólam csak csecsemőkori pucér fotók vannak, de még azt sem szeretem, ha anyám mutogatja. Én se örülök az ilyen tendenciáknak a magán és közéletben, de ezeket a dolgokat nem kellene általánosítani. Rólam például sohasem készültek frivol fotók, életemben még egy füves cigit se szívtam el és jobbikos vagyok. :)
@jozef: neked meg láthatólag elgurult a gyógyszered. :P
fülig jimmy
Azok az emberek,akiknek nem adatott meg hogy fiatal korukban eljárják azokat a "táncokat"amelyek szinte kötelezően el kellett volna járniuk mind a mai napig feszültek,kiegyensulyozatlanok prüdek és álszentek.Nézzen mindenki magába.
fülig jimmy
@jozef: Nem is tudtam hogy a "PIHÉN" is van internet.
Csizmás Kond

Azért egy gyerekkori pucér képe semmi képpen nem lehet összehasonlítani egy felnőttkorban készült ugyanolyannal......
fülig jimmy
@Csizmás Kond: Kétségtelen,mert ha egy gyerekkori puci képet nézel és tetszik lehet hogy pedofil vagy.Ha egy felnőtt nőé tetszik,akkor egészséges a hormon benned és az ösztrogén szinted is jó.
Csizmás Kond
@fülig jimmy: Szerintem minden csecsemőről készülnek meztelen, pucér képek...és nem pedofil célból.
Történetesen a kép amin vitatkozunk nem nőt, nem jóképűt, nem csinosat ábrázol....de lehet, hogy erre is beindul valaki.....?
csutak
@fülig jimmy: Lusta vagyok leemelni a lexikont, tehát lehet tévedek:
ösztrogén=feminin hormon
tesztoszteron=masculin hormon.
Bár mindkettőből van bennünk, de nemünk (nem az asszonynak mondott!:) szabja meg az arányokat. nálunk a tesztoszteronnak kell magasabbnak lennie.
Arra a nőre, akinél szintén ez az ábra, "Virilis" jelzőt akasztjuk.
csikknorisz
Nem tudom, melyik part kezdte el ezt a maganeleti kepekkel, videokkal valo lejaratosdit, de varhato volt, hogy lesz visszavago, pl. a Meggyes-fele video tegnap. Amire igy reagalt: index.hu/belfold/2010/valasztas/meggyes_tamas_nem_eltem_kabitoszerrel/ Ilyenkor aljas tamadas, de ha az ellenfelet eri, akkor nem az? Ha nem is fuvezett /bar ki tudja, erdemes ezt is megnezni: meggyesahibas.blog.hu/2010/04/17/de_miert_fogja_be_az_orrat / ,csak bulizott meg vedelt, akkor az melto egy kereszteny part tagjahoz, nincs rajta kiakadva senki, csak ha jobbikos teszi? Pont az egyik legnagyobb vallasi kozpont polgarmestere? Tessek akkor ezen is kiakadni, vagy pedig egyiken sem.
Csizmás Kond
@csikknorisz: Füvezni, drogozni márpedig tiltja a törvény. Na aki meg jelen van, és nem tesz semmit az is bűntárs....vagy legalábbis ezt írja a törvény.
fülig jimmy
@csutak: ne keresd a lexikont, tényleg elkevertem. Természetesen tesztoszteron.
vukkocska
@Csizmás Kond: sajnos ez nem így van. Mindenki magáért felel. Vannak ugyan olyan büncselekmények, ahol feljelentési kötelezettség van, de a drogozás nem az.
Csizmás Kond
@vukkocska: Viszont a helyiség ahol ezt csinálták (ha nem magánlakás) akkor az törvény alá esik....
vukkocska
@Csizmás Kond: a drogozás mindenhol büncselekmény, ha rajtakapják.
Csizmás Kond
@vukkocska: Ha videóval bizonyítani lehet, márpedig itt az áll fenn, akkor semmi feljelentés nélkül intézkedni kellett volna....
csutak
@fülig jimmy: Tévedtél?
Akkor Ember vagy! Mert tévedni emberi dolog:)
vukkocska
@Csizmás Kond: igen, csak ennek van egy jogi furfangja. A Kubatov is ott van a videon, mégis bizonyítottság hiányában megszüntették az eljárást, mert nem lehetett tudni, hogy mikori a felvétel. Az "Úr" pedig ha jól emlékszem, 1998-ban drogozott. Ugyan a büntetőjog ismeri azt a tételt is, hogy a tudomásra jutástól kezdődik az elévülés, de ha Kubatov videojánál nem létezett, akkor a drogosnál is erre hivatkoznának. Pláne, itt kb 12 év telt el.
fülig jimmy
@csutak: Tévedni emberi dolog!- mondá a sündisznó és lemászott a keféről :)
Dr.luigilongo60
Nem vagyok oda a Jobbikért de amit ellenük folytat a fütyesz, az már egyenesen undorító.
Ráadásul felmerül bennem a kérdés, honnan szednek elő állandóan titkos ill. régi felvételeket.
Ehhez egy egész komoly szervezetet kell működtetni, pénzelni stb.
Milyen ÁVH-juk lesz akkor, mikor még pénzük és hatalmuk is lesz hozzá.
Ha nem vigyázunk, olyan társadalomban fogunk élni hamarosan , amilyet Putyin teremtett az oroszoknál.
Demokráciának látszó diktatúra.
trix
Te eszednél vagy ?! Vagy végig ment rajtad mindenki akiket felsoroltál ? Biztos ezért ez a sok őrültség, amit írtál.........@jozef:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.