A Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó újságíró, Bodoky Tamás a pátyi ingatlanbotrányról jelentetett meg egy szép hosszú cikket, melyből megjelenés UTÁN az Index kitörölt egy bekezdést.

Feltöltő: Dr. Stein
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Stein
Lám, a nagyvállalati beszariság csak elérte az Indexet is, talán a Tóta által elfüstölt kétmilliós bírság, talán a politikai helyezkedés szülte az élesített poszt megvágását. UP is már csak üzen, mindig előkapható Munk Verákkal és Tevan Imrékkel közli véleményét, mint egy misztikus lény.

Ettől még Bede – aki senki és semmi, egy linkgyűjtő ember az Indexnél – véleménye, sietve közzétett stréberkedése még gyomorforgató az állítólag “egy csapatban játszunk és munkaidőben füvezünk” fiatalos, csapatszellemet sugárzó imázst közvetítő cégnél. Ismerjük a gerinctelen törtetőket, akik rohannak bemártani a főnöknél, ha hibázol, akik közleményben vagy értekezleten “támogatják” a vezetést. Pont ilyen jellemtelen féreg volt most Bede, aki – ismétlem – semmi és senki egy valódi újságíróhoz képest.
Dr. Stein
Hosszú történet:
Bede annyira szórakoztató a bevallottan mocskot terjesztő lapjával (Subba), mintha egy különösen undorító féreg belepetézne (bedézne) az agyadba. Bodoky ezzel szemben a pártatlan, oknyomozás mellett elkötelezett ikon.
Egyszer beszéltem vele, respect a munkásságának szól, nem valamilyen ismeretségnek.

Szóval, egy morális hulladék csak ne álljon ekézni egy munkatársát, főleg ne egy főszerkesztő-helyettest.

Előzmények:
futoblog.wordpress.com/2008/11/20/felbirodalmi-subapotlas-arja/
Dr. Stein
Így reagál egy szerkesztő (Tevan Imre) az Indexnél:
” erminavet 2010.04.17 19:34:27
@yarisugi: na, az ilyesmire jár mindenképp a kurva anyád. Szóval a kurva anyád, te gyáva féreg. Ugass szépen, mikor ki vett meg? Ha meg nem tudsz ilyet, kussolj, patkány. Nem tudom, mondtam-e már, hogy a kurva anyád?”
varadipal
J.E.Kulak. Az ilyen hangnemű urakat az ántivilágban a kaszinóból simán kigolyózták.
Ha hölgy volt, akkor meg a parkett széléről az ajtón táncolták ki.
Ha meg egyszerű bunkó volt, akkor a vágóhídon alkalmazták segéderőként az ökrök leütésére. Ezek a Te alternatíváid.
csutak
Az "alter" az kettőst jelent.
Tehát csak KETTŐ alternatíva van!
Ennyit a kritikusról:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.