Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő szerint a Fidesznek a GDP két százalékának megfelelő mértékű adócsökkentést kellene végrehajtania ahhoz, hogy be tudja tartani választási ígéretét. A Kőbányán tartott lakossági fórumon azt mondta, minden nap számon fogják kérni a Fidesz nagy arányú adócsökkentésre vonatkozó ígéretét.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@petmail13: Bibliák Szent István Társulati Biblia János evangéliuma 8. fejezet

>

A házasságtörő asszony

"Jézus kiment az Olajfák hegyére, majd kora reggel újra megjelent a templomban. A nép köré sereglett, s ő leült és tanította őket. Az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek eléje. Odaállították középre, és így szóltak hozzá: "Mester, ezt az asszonyt röviddel ezelőtt házasságtörésen érték. Mózes azt parancsolta a törvényben, hogy az ilyet meg kell kövezni. Hát te mit mondasz?"
Ezt azért kérdezték, hogy próbára tegyék, s vádolhassák. Jézus lehajolt, és az ujjával írni kezdett a földön. De tovább faggatták, azért fölegyenesedett, és azt mondta nekik: "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!" Aztán újra lehajolt, s tovább írt a földön, ők meg ennek hallatára eloldalogtak, egyikük a másik után, kezdve a véneken, s csak Jézus maradt ott a középütt álló asszonnyal."

És mi van a "többivel"?? Pl.a Orbán-Vitézy klán vagyonosodásával?? Arról nem szól a "fáma"??
Csubaka
@marlin: A Gyurcsány klánnak volt 8 éve, hogy elszámoltassák a FIDESZ-t.
Keller feljelentésügyi államtitkár annak idején meg is tett ennek érdekében mindent, hiszen több mint 100 esetben nyújtott be vizsgálati anyagot, amelyek EGYIKE SEM bizonyult valósnak. Röviden, ezt is elqúrták!
De azt ugye nem feltételezed, hogy minden állami szerv, többek között az APEH is a FIDESZ befolyása alatt működött az elmúlt 8 évben? Már csak azért is lényeges e megállapítás mert 2006-ban és 2008-ban is Gyurcsány kezdeményezésére a FIDESZ több vezetője, köztük Orbán Viktor és Varga Mihály ellen. A legutolsó ilyen vizsgálat ráadásul azzal a kellemetlen eredménnyel zárult, hogy Orbán Viktor az APEH-től túlfizetés címén még visszatérítést is kapott!
Tudod nekem azzal semmi bajom, hogy a rendszerváltás utáni idők minden politikai szereplőjének el kell számolnia működésével. Azzal viszont van, hogy azért, mert a másiknál nem voltak, vagy nem találtak semmit, következmények nélkül megtehet azután bárki bármit. Persze, voltak a FIDESZ-nek is ügyei amik nálam is verték a biztosítékot, de korán sem volt olyan akkora mértékű és nem voltak olyan lehetőségei, mint a szocialista vezetésnek, hiszen Orbán idején még semmiféle EU támogatást nem kapott az ország.
inkvi
@Csubaka: Végre egy reális HSZ! Gratulálok!
luciferi
@Csubaka: nem a valósságon múlott, ezt Te is jól tudod...............
luciferi
@inkvi: na pá, 1 hétig nem bosszantasz. Vagy én Téged nem?:)))
Legyetek jók! Mennem kell.
inkvi
@kevijeni: Nem fogyott el a libamáj a parlamentben? Be kell segítened?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.