A sztrájkot sem zárják ki a szakszervezetek, ha az Országgyűlés elfogadja a kormánytisztviselőkről szóló törvényjavaslatot.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
inkvi
Nem kell sztrájkolni: le kell mondani és hamarabb rend lesz. A felesleges pénz elherdálásoknak az ideje lejárt az MSZP-s mutyik után!
szaboria
@inkvi: Most nem godnolkoztál ez legalább 200000 embert érint.
inkvi
@szaboria: Nem szoktam! Tudhatod! 1 millió munkahely lesz. Ez 1 év alatt betakarja őket. El lehet menni dolgozni, mint sokan mások is azt teszik! Te nem jó alapról rugaszkodsz el. Ez az új forradalmi rendszer már nem az ígérgetések és a tőke kiáramoltatásának korszaka lesz. Értelmes munkával lehet nemzeti jövedelmet gyarapítani: az akta tologatásnak vége.
csikknorisz
Letojna mindenki a sztrajkjukat, max. nehany ujsaghir foglalkozna vele. Pont ezert nem is fognak sztrajkolni, csak a szajuk jar.
inkvi
@csikknorisz: Sajnos: a kormány csak akkor tudja betölteni a (történelmi) feladatát, ill. élni a felhatalmazással, ha az ingyen élőket bekényszeríti a munkába. Ezt ők diktatúraként élik meg, de a nép fel fog lélegzeni. Ez a helyes út. Én erre gondoltam amikor bekarcoltam az "X"-et! Tudomásul kell venni, hogy a kormányfői, a hivatali hazudozásnak vége, mert az csak a nyomort mélyíti. Bajnai is vesztette a szemfényt, de még el sem tűnt, már fekete-fehéren bizonyították, hogy hibás volt minden lépése (itt is olvasható erről egy rövid kivonat). Végre a hét végén vége az Ő és pártja ön-töm-jézésének (IS)! Új és sikeres útra lehet lépni!
petmail13
Hol érvényesül itt a nép akarata????????
Viktor mindig azt mondja hogy együtt kell kormányozni a néppel
inkvi
@petmail13: Pontosan ebben érvényesül! A nép akaratát valósítja meg!
petmail13
@inkvi: Csak sajnos teljesen pártsemleges embereket is érintene a szuper törvény, akik pl az ember egészségéért vannak ÁNTSZ emberei vagy a környezetvédelemért környezetvédelmi felügyelőség
petmail13
De már kezdenek visszakozni :D

"A tervezethez tegnap két fideszes képviselő módosító indítványokat nyújtott be. Horváth Zsolt javaslata szerint mégis kötelezővé tennék, hogy a munkáltató a tisztviselő felmentését indokolja, és vita esetén a felmentés indokának valóságát és okszerűségét bizonyítsa. Felmentésre csak a kormánytisztviselő képességeivel, a tisztviselői jogviszonnyal kapcsolatos magatartásával, illetve a munkáltató működésével összefüggő körülmény adhatna okot. Szabó Erika csupán a tervezetben található ellentmondást szüntetné meg. Egy helyütt az szerepel, hogy a munka törvénykönyvének a felmondási tilalomra vonatkozó rendelkezéseit a tisztviselők esetében nem kell alkalmazni, másutt azonban a javaslat hivatkozik erre. A képviselő ez utóbbit venné ki a szövegből, egyértelművé téve, hogy a betegállomány vagy a gyes nem akadálya az elbocsátásnak."
Atomqkac azaz EbUraFakó
Az egyáltalán nem tisztelt kormánytisztviselők képezték azt a vízfejet, amelyet eddig mi tartottunk el. Valóban a rokonok elhelyezése, zsíros pénzikék szétosztása, aktatologatás magas fokon, az ügyeiket intézni akarók letojása profi szinten, eddig ez volt a feladatuk.
Ennek vetnek véget a leépítéssel, angyon helyesen. Most majd elmennek szépen munkát keresni és nagy kerek szemekkel fognak csodálkozni: jééé, hát ez így néz ki alulról?
Így érzi magát egy munka nélküli?
Nem kell sajnálni őket, azt kapják ami jár.
szaboria
@Atomqkac: Csak figyelj azért találják igy kimert a saját emberekeit fogják beülteti. nem lesz itt létszám csökkentés csak névváltozás és emberek kicserélése.
marlin
@petmail13: (19:02)
Neked még nem mondták meg, hogy mi a "nép akarata"?? Látod, az "inkvi" már tudja!! :))
marlin
@petmail13: (19:02)
Neked még nem mondták meg, hogy mi a "nép akarata"?? Látod, az "inkvi" már tudja!! :))
marlin
@lópicigáspár: Ha a "népakarata" azt mondja!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.