A kormányszóvivő Nagy Anna bejelentette, hogy az Orbán kormány 90 milliárd forint költségvetési kiadás zárolását rendelte el. Ebből az összegből 40 milliárd jut minisztériumokra, 30 milliárd a költségvetési intézményekre, míg 20 milliárd az állami tulajdonú vállalatokra. A zárolás miatt nem vásárolható bútor és gépkocsi, telefon és számítógép és nem fizethető ki jutalom sem.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
A zárolt pénz mindig csak egy nagy blöff volt és az is marad. Letiltanak minden vásárlás akkor mire fogjákkölteni? Na ez itt a kérdés !!!
lópicigáspár
Nem tudom, de nekem erről a "zárolásról" a seregből ismert "M-zárolt" raktár jut az eszembe, ami ugye arra, hivatott, hogy szükség, tehát ez esetben háború idején szalad a baka, beül a tankba, -mert ugye teli tankkal kifogástalan állapotban lett a vas letámasztva,- és hajrá, neki az ellenségnek. Na már most, egyszer -még az átkosban- elrendeltek egy m-zárolt rovancsot. Majdnem becsukatták a teljes hivatásos tiszti állományt, mert volt olyan harckocsi, amiből hiányzott a motor. Ezt a lopást, csak a legfelsőbb vezetés engedélyével lehetett kivitelezni. Visszatérve a cikkhez, megy a lóf@szt ez a pénz a sportnak, max a fityeszes sportvezetőknek.:-(
51kacsa
@adohirek: Ne reménkedj, ilyen kedvezmény már nem lesz többet, mert nincs miből!@lópicigáspár: Innen is látszik, hogy mindig arra van pénz, amire a fidesz akarja.
Azon egyébként sokat gondolkoztam, hogy mennyi bútort, telefont és miegymást lehet venni 90 milliárdból. Még jó, hogy Orbán reálisan gondolkozik és erre nem ad most pénzt, inkább a sportba feccöli, mert ugye az megtérül majd.
Csizmás Kond
@szaboria: Na de az ők szavuk mikor volt döntő ?
szaboria
@Csizmás Kond: Csak figyelj Kósának meg igérte a stadiont is az is szépen fog élpülni.Már irtam Orbán jól tud trükközni maga mellé állitotta Schmitt Pált nefeled óriási tábora volt a sport terén mint MOB elnök mindig is olyanokat enged maga mellé akikből a számára hasznot tud huzni aki már nem hoz hasznot azt szépen elis tünteti maga melöl lásd a riválisok már mind Brüsszelben vannak.
Csizmás Kond
@szaboria: Neked ígértek-e jegyet ?....:)
Szerintem nagyon belejöttetek a siránkozásba....így lesz, úgy lesz...de hogy mivel volt jobb az ezelőtti arra senki nem szól egy árva kukkot se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.