Bár az Orbán-kormány moratóriumot hirdetett a lakossági energiaárakra, ettől függetlenül július elsejével 23%-os gázáremelés, a gázártámogatás megszüntetésével. Az új kormányzat várhatóan nem kerülheti el egy új támogatási rendszer gyors kidolgozását, amellyel szemben alapvető elvárás lenne, hogy az eddigiektől eltérően ne az energiaárakon közvetlenül érvényesülő szubvenciót jelentsen.

Forrás: ingatlan.net
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
másvirág
Miért nem lepődök meg ezen a híren ? :-)
dr. prédikátor
Érdekes,azt még nem olvastam,sehol,hogy holnaptol 23 % emelkedik az életszinvonal!!
nyanya001
Eddig tudták ellenzékben, hogy kellene megállitani a gázár emelést.
Na most mi van?
Miért nem intézkednek? Most is óbégatni kellene!
inkvi
Nem emelkedett a gázár; csak mindenki fizet! Ez a helyes út! Csak talán az EU-s bérek és nyugdíjak nem fértek bele a heti törvénykezésbe! Jövő héten vezeti be a FIDESZ; annyit még kibírunk! Kánaánba megyünk: sarukat felkötni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkvi
@nyanya001: Előző HSZ-m választ ad a kérdésedre!
Don Quijote
Lassan mondom: N E M L E SZ G Á Z Á R E M E L É S !!!
inkvi
@Don Quijote: Ne utánozd a Lendvást!
Dr.luigilongo60
A fentiek szerint A fütyesz is csak akkor nem hazudott, mikor nem mozgott a szája.
inkvi
@luigilongo60: Nem gázár emelés, hanem támogatás megvonás! Érteni kellene a cikket! Lassan már mindent megvonnak. Folyamatosan megvonta az előző kormánypárt a közlekedési támogatást, a gyógyszertámogatást, ill. csökkentette. Sajnos a FIDESZ ezt leste el a Gyurcsánytól! Mit tegyen, ha pozitív példát nem tudott találni, amit utánozhatna! Ne feledkezzünk el arról sem, hogy az IMF-ista hiánycélt is ráragasztották, mint szamárra a sós zsákot!
Dr.luigilongo60
@inkvi: Nem kell a nyilas a duma, mára kiderült hogy kurva nagy hantás Viktorka a sleppjével együtt.Csak a hatalom megszerzése volt a céljuk bármi áron és nagy ívben tojnak a fejedre.Persze tudom inkább éhendöglesz de akkor sem vallod be.
Eddigi tevékenységeik eredményekénta a forint a béka segge alatt, az energiaárak az egekben és a folyamat nem áll meg.
Az új adórendszerükkel jól megszívatták a kisembereket, továbbá a diktatúra kiépítése is folyamatos.Vagyonbevallásaikból látszik,hogy ők sem éppen plebejusok.
Elkezdték szükíteni a szólásszabadságot és bekebelezni a médiákat.
Röviden ennyit az áldásos tevékenységükről és ez még csak a kezdet.

Egy egykori /valójában jobboldali konzervatív gondolkodásu/ barátom mondta, Rákosi Matyi óta nem vágták így át a magyar népet ,mint ahogy szeretett vezíredés a hordája tette.Ő egyébként már 1989-ben az Mdf tagja volt de már két éve kilépett.
inkvi
@luigilongo60: Legyen igazad! Örülnék neki!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Cseberből vederbe :( Az egyok kutya, másik eb. Tizenkilenc, egy híján húsz. Sorolhatnám a közmondásokat. Az Mszp, Fidesz egykutya. Áldom az eszem, hogy nem rájuk szavaztam, hanem a Jobbikra de úgy látszik felesleges volt az is, mert a Jobbik hallgat, mint xar a fűben. Igaz, nem is igen tud mit tenni. Hánynom kell az egész rohadt, aljas bandától.
inkvi
@Atomqkac: Mit tegyen a Jobbik? Mit tehet MO-n az ellenzék? Én nem értem az egész bulit; de nem lenne jobb az alsó- és felsőház? Mondom, hogy nem tudom mi az, alsó, felső, király [Orbán],ász ([FIDESZ]; de mi a ház? Remek a FIDESZ, de - szerintem - a Jobbikkal lenne az igazi!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ezt próbálta megmagyarázni a Jobbik az embereknek, de sajnos a magyar ember nem ért a szóból. Nem bírták megérteni, hogy a Fidesz totális hatalmi pozícióba juttatása ellen egyetlen dologgal tehettek volna. A Jobbikra szavazással. Elhitték az ócska, nácizós dumát.
Na, most lehet meginni a levét!
Don Quijote
@inkvi: Megvonják a gázártámogatást .Többet fogok fizetni. Tehát drágul. Átbasznak. Nem kicsit ,nagyon.Szakadt volna anyádba a fejed felcsuti surmó!
inkvi
@Atomqkac: Mert elbaxarintották! Rögtön be kellett volna lépni a Jobbiknak a Fidesz-KDNP koalicióba; úgy értem, hogy erre "hajtani"! Akkor sosem jöhetne vissza a cuclializmus (semmiféle szocdem és .... zászló alatt)! Ezt miért nem fogták fel? Miért kell erősködni, amikor még nincs meg a megfelelő izom. Vagy én teljesen rosszul látom? Az sem baj.
magyarszív
Na, akkor kezdhetjük, hogy Orbán takarodj??

Erről beszéltünk még a 2 választás között és hogy hogy nem, csak bejött.

A sok hülye, meg bedőlt az álszent OV-nak.

inkvi
@magyarszív: Szevasz! Mi jött be? Nem kellett volna valami nemzeti összefogás? Mondjuk egy 4 párti koalíció? "Sok liba disznyót győz"! Vagy teljesen rossz az elképzelésem?
inkvi
@Don Quijote: Kaptál? Mennyit is? Inkább az EU-s bér és az EU-s nyugdíjért kellene küzdeni! Nem az odavetett segílyekért! Megfelelő munkáért megfelelő bért! Ez a szembekötősdi nem vezet sehova! Szerintem ez az egyetlen megoldás! Vagy nagyon hülye vagyok?
csutak
itt nagyon sokan hülyének és MSZP bérencnek neveztek, amikor előre leírtam mi lesz!
Bejött:(

Sajna jól látok előre, ezt valószínűleg örököltem.
Hogy mennyire?
csutak.freeweb.hu/alap/public/Angie.pdf
Amikor azt összehoztam, még nem volt még a választásnak a nyoma sem francia országban!
Don Quijote
A lakossági gázártámogatást mindenki kapta nem ??Azt hiszem megkeresem a megfelelő munkáért megfelelő bért! Csak nem itthon.....
inkvi
@Don Quijote: Nem kapta! Ezért igazságtalan! Van, aki 10 forint jövedelem-túllépés miatt nem kapta! Meg azért is igazságtalan, mert Bajnai sem kapta!

inkvi
Különben ez a HSZ-elés sem a témáról szól, hanem a pártokról! Párt-elkötelezettek előnyben!
szaboria
Most jelenteték be dec 31-ig meghosszabitják azoknak akik támogatást kaptak tehát nemlesz gáz áremelés.
inkvi
@szaboria: @nyanya001: A realitás! Csak vakargatnák meg azokat, akik jogtalanul vették fel! Emlékeztek, hogy mennyien visszakoztak, amikor kezdték megvakargatni őket! Tök mindegy (már bocsi), de ha nincs félkrajcár (Ti még olvastátok), akkor nem lehet mit tenni. Mi isszuk meg a levét! Engem meg nem érdekel, hogy kik lopnak; mert minél több van, annál több kell! [hány "n" az annál?] Teljesen összezavarodok! Túl kell élni a szegénységet ebben az országban már több, mint 100 éve! Menni kellene portyázni! Ez van! :(
inkvi
@magyarszív: Te is figyelsz! Gratula!
Atomqkac azaz EbUraFakó
A támogatás megvonás elodázása nem megoldás! Adtak a xarnak egy pofont! Nyugati béreket kell adni és munkahelyeket! Akkor majd nem fog senki nyavalyogni a gázár miatt!
Csizmás Kond

Támogatás = segííj
most miért nem cigányoztok ?
inkvi
@Atomqkac: Ezt ugatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KöBüKi
@magyarszív: Sajnos hiába győzködtük a többieket,most együtt szépen megisszuk a levét.Mert az ami most jön azt meg fogjuk emlegetni és még unokáink is fogják nyögni.Szépen lassan a sokkaru polip át meg átszövi a hatalom hálóját és utána csak a vergődés marad.
Szánd meg Isten a magyart Kit vészek hányának és nyujts feléje védő kart hogy ne legyen tengere kinjánakSzegény Magyarország,szegény magyarok.
Mert büdös volt a JOBBIK,meg rasszista,meg náci és minden frász és generált hisztéria.Nos most lehethisztizni,nácizni,itt van az ajtóban.
KöBüKi
A törpecsászár nemsokára megkoronáztatja magát és mehetünk talpnyalónak.
Dr.luigilongo60
És tessék mondani, melyik munkáltató fog bért emelni önként dalolva?
magyarszív
@inkvi: ne kutyásodj meg, mert jön csutak, oszt beirdalja a bőröd :)
magyarszív
@KöBüKi: büdös az még most is sokaknak! Nem tanulnak...
inkvi
@KöBüKi: Nálunk a királyt koronázzák! Alig várom!

@luigilongo60: Én emeltem bért!

@magyarszív: Ha van szalonnája? Egye fene!
Csizmás Kond
@inkvi: szóval te sem szereted a kutyaszalonnát.....:)
adsl70
Vikesz csak a szokásos választási dumát nyomta a sok birka meg csinált nekik 2/3-ot amivel azt csinálnak meg amit nem szégyelnek...
pacsirta
Nem emelik a gázárat. El kell olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csutak
@pacsirta: Valóban nem, ha BETŰ szerint nézzük.
Azaz,
De Jure : nem emelnek!
De Facto: emelnek!
furfang
Csak azt érteném, hogy miért a fideszre vagytok kiakadva a gáz ár miatt, a bankok szemétségei miatt, a bérek befagyasztása miatt. Az előző kormány vonta meg július 1-jétől a támogatást, ezek meg most azon veszkölődnek, hogy adják vissza. December 31-ig megfizetik a támogatást ez 11 milliárdba kerül. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, nem ezek forgatták ki a zsebeinket. Ezek nyűglődnek a bankokkal, rúgják ki a felső vezetőket, vonják vissza a béreket, hogy legyen némi pénz a kasszában, és ne kerüljünk a görögök és románok sorsára. Ugye mégsem mondott hülyeséget Kósa?Szarban van a bicikli. Aki meg azt fuvolázza, hogy a Fidesz azt igérte, hogy 2 nap múlva a nyugati béreket kapjuk, az egész egyszerűen hülye, vagy simán hülyének nézi a többit. Mondjuk aki erre képes még kontrázni is, az tényleg gyenge. De jó megoldás lehet kimenni a Kossuth térre és visszakövetelni Gyurcsányt, Lendvait, vagy a sarki fűszerest,. hátha az tudja a tutit.
csutak
@furfang: Valakit szidni kell:)
A finánctőkét meg hiába szidod, arról lepörög...
KöBüKi
@inkvi: A császárokat is koronázzák és OV.nem éri be a királyi titulussal.A ragya verje ki a pcs-t.
KöBüKi
@magyarszív: Ebben az országban istentelen mennyiségü buta ember van sajnos.Nem lát tovább az orránál.Csak az a baj hogy a többség miatti hülyeségekért a kisebbség is szenved.Sikerült kiengedni a szellemet a palackból.
marlin
@furfang:
Te?? Most, még miért vagy kiakadva??
Várd meg a tényleges g á z á r e m e l é s t!!
Majd télen!! De te ugye arra szavaztál??

Persze azt remélem te sem vonod kétségbe, hogy a két hét már letelt, és én még mindig nem tudom, hova kell küldeni a söralátétet!! Esetleg van valami ötleted?? Vagy egyáltalán semmit nem mondanak erről a "körökben"?? :))
inkvi
@furfang: Pontosan! A józan ész Nálad van!
inkvi
@marlin: Már megint nem akarsz józan lenni? Pedig, Te tudsz!
furfang
@marlin: Ha hiszed, ha nem, nekem nincsenek köreim, nem járok sehova, nem vagyok tagja semmi szervezetnek. Kevés szuverénebb ember van nálam, sose tűrtem a csordaszellemet. Az, hogy a fidesz és Orbán híve lettem, az nekik, és a saját világlátásomnak, tapasztalataimnak köszönhető. Ez mindaddig igy lesz, ameddig nem csalódom bennük. Eddig nem csalódtam, és drukkolok, hogy sikerüljenek az elképzeléseik, mert az az ország javát szolgálná. Ez nem megy két hét alatt Marlin, a megközelítésed ( miután értelmes embernek tartalak) rosszindulatú, és ellendrukker ízű. Sok a baj ma Mo-on, ezt nem lehet máról holnapra, de ehhez jó a 2/3! Nem kell vacakolni sok gáncsoskodó szószátyárral. Pénzt kell valahogy csinálni, ehhez sok semmittevő balfácán leváltása, elküldése hivatalok megszüntetése, összevonása bérbefagyasztás kell. Ismerem a közszféra berkeit nagyon sok pénz megy el érdemtelen embereknek, semmittevő bizottságoknak, hivataloknak. Ezeket át kell szervezni meg kell szüntetni,. A jogi visszásságokról nem is beszélve. Korszakos dolgok ezek, de szerintem a fideszben nagyon sok tehetséges ember van, Orbán különösen az. Nem furcsállod,. hogy amiket Orbán már régóta tervez azt most a nagy nyugatiak is elsütik mint csuda új reformot, pl. Sárközy iskolába járáshoz kötné a csp-t megvonná, ha nem jár a kölyök, a bankadót bevezetését tervezik az angolok, franciák németek, hivatalokat vonnak össze a németek stb. Szóval utálhatod, de nagyon tehetséges ez a pali. Ui. tehát nincsenek köreim, " magánzó" vagyok.
inkvi
Állandóan mosdatják egyesek a szerecsent! Talán, akkor kellett volna okosakat tanácsolni az előző kormánynak, amikor elqrták a dolgokat! Talán, nem kellene ellendrukkernek lenni, mert összefogás van!
magyarszív
@furfang: @inkvi: Legyen igazatok. Hamarosan kiderül. Senki más nem fogja jobban érezni, csak a kisemberek. Ha nekik jobb lesz, jobb lesz mindenkinek.

Az előző Orbán kormány alatt én nem éreztem jobbat.
Bár akkor másabb idők jártak, ez tény.

Na majd most megmutathatják. Kíváncsian várom!
inkvi
@magyarszív: Sajnos hátrányból indul a buli. Nagyon nehéz lesz! Ha csak nem szedik vissza az elherdált zsozsókat! Annélkül itt nincs megoldás!
KöBüKi
@inkvi:Nos ez az amit nem mernek mert nekik is bőven akadna fizetnivalójuk.
@magyarszív: Majd megmutatják hogy milyen is a diktatura.
inkvi
@KöBüKi: 1. Nincsen! 4 év az csupán 4 év!. Kissé nézzél körül: hány ügye van az MSZP-nek és miről is beszéltek ma a balra-tolódás jegyében. Elismerik a bűneiket, mert ez lehet a hatalomra-jutás záloga. Érteni kell a stratégiát és a taktikát! Ma már bevallhatják, hogy csúcs hülyeséget csináltak. Ezért nem kell védeni őket, mert vezekelnek. Ennyi karakánságot kihozott belőlük a 2/3-ad! 2. Diktatura nincs, nem is lehet; ha észre vetted volna EU-s tagállam vagyunk! Már a kutyákat is csak rövid ideig lehet 4 m-es pórázon tartani! Sőt a halak sem lehetnek kerek akváriumban. Sőt automatából már gilisztát sem vehetsz! ----- Az emberi jogok már tökéletesen szabályozottak! ---- A disznyók moslékolása után már a gilisztáknál tartunk! Most jönnek a nyüvek! Figyelj oda: minden sínen van! Ez az igazi democsokrácia! Még egy kis lépés és már az egysejtűek védelme is tökéletesen biztosítva lesz! Ez az igazi út!
csutak
@furfang: ma, 19:36
Aljas ember aki nem ért veled egyet!
(Mert szavaidból az derül ki, hogy Te egy élhető, nyugodt, boldog emberekkel teli Magyarországot szeretnél, ahol nincsenek anyagi gondjai a melózóknak.)
De egyben roppant naív is, ha hisz ezeknek a politikusoknak.
Bármelyiknek, klikk identitásától függetlenül.
inkvi
@furfang: Minden hozzászólásod zene a füleimnek! Reálisan látod a kérdést! A válasz pedig lassanként kirajzolódik és fellendül az ország! Nagy embertől, ill. pártja reklámjából idézek: "Igen, Igen!" Én örülök, hogy nem hazugsággal építik fel az országot!

"Gyurcsány Feree és a Mardel – Kurvaország (Gyurcsány-rap) FIGYELEM!!! A hanganyag az MSZP-kampánydal, és Gyurcsány Ferenc balatonösződi beszédének machinált változata. Az eredeti szöveg nem így hangzott el. Nem szándékunk megsérteni bárkinek politikai érzéseit, vagy személyiségi jogait. A felvétel nonprofit módon jött létre, a készítő egyetlen politikai párthoz sem tartozik. A hanganyag kizárólag szórakoztatási céllal készült."

www.lhp.hu/audio_rovat_lejatszo.php?a=52&k=5
orogordog
@inkvi: Kurva volt és maradt is meg az is lesz. :))

Gyurcsány mint kiderült e rövid idő alatt Kiss Miska az Orbánhoz képest.

@furfang: Ha nem nyűgözőt le és nem ad semmit, akkor miért jó ami rossz.
orogordog
@inkvi: Ja mag aki beszélni sem tud, az nem is beszél, mert nem tud öt összefüggő mondatot elmondani papír nélkül. Ne, hogy azt mond, hogy én sem mert én csak egy alul képzet munkás vagyok miniszterelnökötök szemében. Aki az ö fizetésének csak k.b. egy század résznyit keres, vagy még kevesebbet, mert az igazság az nem itt van nálunk.
furfang
@orogordog: Ne haragudj, de a hozzászólásod alapján te tipikusan az az ember vagy, aki a " fülén keresztül szeret". Eszerint meg lehet venni jó dumával, mert az a fontos számodra, hogy valaki papír nélkül, folyékonyan hadováljon. Engem az is érdekel, hogy mit csinál? Felőlem a néma levente is vezetheti az országot, ha kifelé viszi az erdőből, ami jelen esetben életveszélyes vállalkozás,mert az utcasepréstől az alkotmányozásig ( ez elég széles skála) mindenhez hozzá kell nyúlni de reméljük, sikerül, és legalább 80% -os pozitív eredménnyel zárnak. Azt hiszem a józan helyzetértékelés kb. ilyen reményekre jogosít.
Ami meg a fizetéseket illeti, sajnos a " rendszerváltáskor" le kellett számolnunk azzal a korábban is csak lózungnak számító rendszerrel, hogy mindegyik munka azonos értékű, kvázi a bérek is így állapíttatnak meg. Egy fenét! Akkor sem így volt, aki közel ült a tűzhöz az melegedett ( jóllehet egy 6 elemit végzett párttitkár verhette fizetésben az egyetemi tanárt), de ez mégsem volt rendjén. Ezektől a 8 milkás fizetésektől én is hányingert kapok, de bármekkora tapasztaltságot és felkészültséget tulajdonítasz magadnak, azért egy országot elvezetni mégiscsak más kategória mint a miénk, és ez alatt Gyurcsány, Orbán, Horn is értendő. Az eredményesség más kérdés,ott majd ítél a választó, de a fizetésben ne hasonlítgassuk magunkat hozzájuk.

@csutak:@inkvi: Kösz, hogy egyetértünk@inkvi:
inkvi
@furfang: A jó és eredményes dolgokkal kapcsolatban könnyű egyet érteni!
csutak
@furfang: Aki jót akar hazámnak azzal egyetértek, még ha az ördög maga is!
(Ez nem rád utalt!)
Csizmás Kond
@KöBüKi: Ezt írtad : "Csak az a baj hogy a többség miatti hülyeségekért a kisebbség is szenved"
igazad is lehet, viszont ezek szerint mostanig fordítva volt és a kisebbség hülyeségeiért a nagy többség szenvedett.
Tudsz te néha okos dolgokat is írni....
KöBüKi
@Csizmás Kond: Én csak és kizárólag a JOBBIK és LMP kisebbségre gondoltam.
A maszop-osok megérdemlik,hisz most is a hülyeséget támogatták.Egyébként a maszop szavazók többsége pártolt át a fityisz-hez.
csutak
@KöBüKi: Sajnos a jobbik, bár több szimpatikus gondolata van, nem támogatható.
A többi pedig maga a rettenet egy gondolkodó ember számára!
Alapítani kellene egy valóban bal oldali pártot, melyben sem én sem az én generációm egyik tagja sem kaphatna érdemi posztot!
Én , azaz mi ,más világban nőttünk fel és óhatatlanul hoztuk magunkkal azt a stílust, gondolatvilágot.
Tudom, hogy ezen már átlépett az idő!
Viktorék miért is nem ismerik fel, hogy anakronizmus amit tesznek?
Diamont Frost
A kisebbségi rétinégerek igyse-úgyse fognak fázni.
A többi ....ráfázik.
inkvi
Ócsó a gáz! Itt annyi a gáz! Azért Ócsó!
KöBüKi
@csutak: Elsődleges szempont hogy a fütyesznek nem lett volna szabad hogy 2/3-al győzzön.Igy kiszabadult a szellem a palackból és nehéz lesz visszazárni.Másodszor a JOBBIK az egyetlen erő amely ki birta volna préselni az elszámoltatást.Az LMP végül is tudjuk hogy mi.
Az a véleményem,hogy teljesen mindegy bizonyos keretek között hogy milyen oldali a párt vagy a kormány,csak az eredményekből értek.Én és Te sem vagyunk már fiatalkoruak husz éve hazudoznak nekünk és már nincs időnk semmire.A husz év alatt azok akik ide kormányozták országunkat kurva jól éltek a felmenőikkel,rokonokkal,komákkal stb.miközben Mi huztuk az igát és kijjebb kerültünk mint valaha.
csutak
@KöBüKi: Egyetértek!
Egy megjegyzéssel, nekem 56 éve hazudnak:(
inkvi
@KöBüKi: Miért nem fújod a kályha csövet? Ha szívod, akkor nem látsz tisztán! :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.