Kritizálta a magyar kormány eljárását a jegybanki fizetések csökkentése ügyében az Európai Központi Bank hétfőn este kiadott állásfoglalásában. Az EKB kifogásolta, hogy a kormány véleménye szerint túl sietősen intézkedik, és felhívta a figyelmet arra, hogy a fizetések ügyében egyeztetni kell a jegybank vezetésével.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MNG
@lópicigáspár: azért ezt mindenki mondhatja: jár, ami jár....

nekem a kezem....el....
inkvi
Gábor! Nem kellene elhinni, hogy 100x többet érdemelsz, mint a kódusok!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Boldog ember az aki meg van elégedve a saját fizetésével......mert gondolom azért írtad olyan határozottan azt, hogy ami jár az jár, mert te is megkapod ami neked jár ....?
inkvi
@Csizmás Kond: Lópicinykének igaza van: Jár, ami jár! De ne a mifaxunkkal verje a csalánt az EU. Fizesse Ő ezt a szatócsot!
Csizmás Kond
@inkvi: Nem tudom megítélni mi jár vagy mi nem Simornak, de ha a forint értékét vesszük akkor nem igen dolgozott rá.
inkvi
@Csizmás Kond: Nem arra dolgodzik! Az EUróra, Svájcisapkás Frankra és az USADollárra! Ez az elvárás a 8 milláért! Arról sem vagyok meggyőződve, hogy forintban kapja a lét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.