A Nemzeti Közlekedési Hatóság elutasította a Red Bull Air Race Világbajnokság magyarországi futamának megrendezéséhez szükséges kérelmet. Korábban Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa azt állapította meg, hogy a repülőverseny túl zajos lenne, és veszélyeztetné az egészséges környezethez való jog érvényesülését.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@pikírt02: Szívesen! Kérésed parancs! A porond-MESTER az a pojáca, a HÁZI meg a tanítványa!
lópicigáspár
Ferihegyet meg át kellene helyezni a Szaharába, ott hátha nem veszélyeztet senkit, max a beduinokat.:-)
barnan
A legnagyobb szám a tűzijáték mellett. Kívánom minden magyarnak, hogy egyszer lássa testközelből, jusson fel BP-re (ha megrendezésre kerül még valamikor). Anyagilag felesleges vizsgálni, mert olyan reklámot jelent az országnak, amelyért máskor "ország image" címen hatalmas összegeket dobnak ki az ablakon. Olyan utazó cirkusz, amelyért nem kell külön saját zsebünkben kotorászni. Méltó ékköve augusztus 20-ának, két nap egy évben, néhány órára. Az élményt, a hangulatot részben a dübörgő motorok adják, testközelből, rengeteg külföldi, rengeteg magyar (kicsit büszkén, mert egyébként is szép a Duna part). A bűztermelő forgalmat ilyenkor felcserélte a kerozin, most újra benzingőz. S ott van Bessenyei.

A veszélyességet nem tudom megítélni, mert ott repkednek más repeszközök is a város felett, azokkal nem tudom, hogyan számolnak. A kiélezett helyzet lehet, hogy nagyobb kockázatot jelent. Ha zűr lenne és nem vízben történne, az valszeg nem kicsi lenne.
inkvi
@lópicigáspár: Lassan itt is Szahara lesz, már egy része megvalósult SZA(HA)R(A)!
pikírt02
@inkvi: Ha lehetne picit konkrétabban, mert nem tudom a MESTER-t és a HÁZI-t beazonosítani. Nem tudlak követni :P! Késő van már hozzá, vagy korán!?
dr. prédikátor
Gondolom megint egy repülési szakember találta ki ezt az egészet Ugy tudom ez a Fülöp Sándor képzet pilóta hogy ilyen pontosan tud mindent.De hosszu ideig ez senkinek sem tü nt fel.De az is lehet hogy ez a Fülöp károsodott a két füle között!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.