2002 óta mindössze egy százalékkal került közelebb az európai uniós átlaghoz az életszínvonalat is mutató, a vásárlóerő paritáson mért egy főre jutó magyar GDP. Ezzel bőven a leggyengébben teljesítő régiós ország vagyunk, az észtek tizenkét, a szlovákok tizennyolc százalékponttal kerültek közelebb az uniós átlaghoz.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Na és az nem azért volt, mert az árteret feltöltötték ?
Amúgy a mostani intézkedésnek szerintem az a célja, jog megakadályozza a hasonló dolgok megtörténését.
szaboria
@Csizmás Kond: Nézdmeg a térképen hány méterre van a patak vagy a folyó a bépitett területektől. A gát is messze van a területtől .most azt akarják kitallálni, hogy akik közelebb voltak a vizhez akkor ök nem kerültek volna ilyen helyzetbe ha.......na itt van a nagy butaság.Tudomásukl kell venni nagy lett a klima változás és ez is közrejátszik az áradásokba ,nem csak nálunk volt az idén rengeteg helyen voltak, elképzeni sem tudtak ekkora áradásokat sem a németek sem a többi ország és ott nem azzal foglalkoznak kit tegyünk felelősé hanem minél elöbb rendebhozni a dolgokat.
Csizmás Kond
@szaboria: Amikor a tv mutatta a helyszínt akkor azt állapították meg, hogy a víz azért terjedt a falu felé, mert az áruház az útjában volt és a így nem tudott lefolyni....egyébként nem érdekel annyira, hogy azért veszekedjek is valakivel....:)
egyébként helyesnek tartom az árterek felszabadítását.
csutak
@szaboria: Meg se próbálj itt érvekkel előjönni, felesleges!
A tények egyesek számára csak egyoldalúan értelmezendőek:(
Én nem vagyok vízügyes szakember, csak ismerősöm van közülük. Érdekes dolgokat mondott számomra.
Amúgy a helyszínt ismerve indokolatlan a vagdalkozása "Illés prófétának"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.