Júliusban az előző hónaphoz képest 0,7 százalékkal, 550 ezerre nőtt Magyarországon a nyilvántartott álláskeresők száma, közülük több mint 160 ezren tartósan regisztrált álláskeresők, vagyis több mint egy éve folyamatosan keresnek állást - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján közölt legfrissebb munkaerőpiaci adatokból.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
... és a nem nyilvántartott?
Az összes állástalant lehetne már egyszer leírni?
vukkocska
Érdekes. Még mindig emelkedik az állástalanok száma. Fog is rendesen, mert olyan kirúgási hullám van, amilyen még nem volt sohasem. Azután amikor feltöltik az elküldöttek helyét, az lesz kánaán, és lassan közeledni fogunk az 1 millió munkahely megteremtéshez, melyet Viktorunk ígért.
luciferi
@inkvi: állást keresnek, munkanélküliként nyilvántartottak, és közben meg feketén dolgoznak! Csak itt a házban többen vannak ilyenek. Ezért hamis a munk.nélk. statisztika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.