Új megyei kormányhivatalok alá söpörné be a területi államigazgatási szerveket a kormány, és politikusokat ültetne a „prefektusi” székekbe. Olcsóbb és hatékonyabb lesz a közigazgatás – ezzel indokolta az Orbán-kormány tavasszal a megyei államigazgatás tervezett központosítását. A területi rendszer átalakítását megalapozó intézkedések – amelyekről e héten, lapzártánk után tárgyal a kabinet – új, egységes megyei kormányhivatalok felállításáról szólnak. Ezek a mai közigazgatási hivatalokra épülnének, és a jövő év január 1-jétől működnének.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@prédikátor: ebben igazad van. Helyesbítek:
Terjeszkednek az álkomcsik, mint a rákos daganat.:)
szaboria
Ma reggel kérdezték meg Szabó Erika államtitkárt, hogy azokkal milesz akiket most 1-től ültettek be a székbe a válasz az új elképzelés efőlé a csoport főléfog megalakulni. Tehát még nagyon sok havernak állást kell biztositani.
Január
Sokaba fog nekünk kerülni ez az olcsó állam, pedig már azt hittem befejezik a választásokig a vezércseréket. Tévedtem. :(((
csutak
Látom kezdenek ébredezni az emberek!
Mi lesz itt januárban az adóemelés után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.