Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos szerint nem végzett érdemi munkát Szűcs Erika egykori szociális miniszter, aki leváltása után hétmillió forintot kapott a minisztériumtól sajtófigyelés címén. Papcsák szerint az általa végzett vizsgálat azt mutatja, hogy Szűcs nem végzett semmi olyan munkát, ami "önálló szellemi alkotásként értékelhető lenne".

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Bíróság előtt is megálló bizonyíték hol van?
Mert hazugsággyár az működik Orbán Elvtárséknál keményen.
Lásd azokat, akik az ÁSZ-t hívták segítségül
Dr.luigilongo60
És Papcsák mennyit kap a mások folyamatos lejáratásáért?
Esetleg beszéljen arról is.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Kap...ha be nem fogja.....:)
KöBüKi
Én már mondtam,de most megint mondom:Először el kellene számolni a 98-2002 közötti viselt dolgokkal elvtársak,aztán ha az megvan akkor talán utána lehetne foglalkozni az elmult évekkel.Mert az mégsem igazság hogy a régi gazságokat elkövetőknek ehhez van pofája.Olyan mint amikor egy 20 mázsát ült fazon egyszer csak beül a birói székbe.
marlin
Nem derül ki, hogy miből "következtette" ezt ki a Papcsák, és mit mondott az illetékességgel és hatáskörrel rendelkező ügyész a feljelentés láttán??
Január
Egy időben mindennapra jutott egy Fidesz igéret, most mindennapra jut egy lejáratás, nem baj, ha nincs alapja csak nagy balhé legyen körülötte........, ilyen időket élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.